Kvalitéts kväll

Hej mina godingar.

Som jag berättade för er imorse så har jag haft sjukt svårt att somna flera nätter i rad, jag vet verkligen inte varför eftersom att jag alltid är sjukt trött när jag går och lägger mig men när jag väl ligger där så kan inte kroppen och hjärnan lägga sig till ro, ögonen är trötta och slocknar hårt så fort jag blundar och det är alltid svårt att öppna dem direkt efter, dem är som igenbommade, men resterande delar av kroppen, det går inte. Detta är verkligen något som jag hatar, att inte kunna sova. Jag har varit i dessa perioder tidigare och det är alltid lika jobbigt. Jag älskar ju att sova.

Nu har jag i vilket fall kommit hem ifrån jobbet. Jag och Johan valde att göra det lätt för oss så idag, efter jobbet så gick vi förbi Ivars gatukök och tog varsin fallafelrulle, alltså hur gott? Det var sååå otroligt gott och precis vad jag behövde nu efter jobbet.

Nu ikväll så ska jag bara ta det lugnt och mysa med Johan och djuren, direkt efter jobbet igår så begav jag mig direkt till min fina vän Ulrika på en riktig tjejkväll med vin och tillbehör, en helt perfekt kväll som alla verkligen borde unna sig, tjejkvällar borde, i min mening, ligga på schemat minst 1 gång i veckan, eller vad tycker ni? Hur rätt har jag inte där?

Så eftersom att jag inte har umgåts med Johan på hela gårdagen så ska jag ta igen allting idag, i know, i am a sucker for love!

Har ni haft en fin dag? Vad var höjdpunkten?


Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92