Jag vågade!

Eftersom att jag har en enorm fobi för ormar så vågar jag inte befinna mig eller vara på vissa ställen där jag vet att jag eventuellt kanske kan springa på en skit (läs orm... det är sjukt jobbigt för mig att bara skriva ordet... jag behöver hjälp!) så därför undviker jag skogen och andra platser där jag vet att det kan vara populärt för skitarna att befinna sig men idag ändrade jag på detta.

Eftersom att det har regnat i stort sätt hela dagen och stora delar av min två veckors långa semester så vågade jag idag ta med mig mamma till ett litet skogsområde med hundarna och det var så härligt! Premiären för höstpromenaderna i skogen har tagit sin början och det lugnet som kroppen möter av att andas in skogsluft är något av det finaste och härligaste som jag vet, det är verkligen underbart, mindfulness rakt in i hjärtat! Förstår ni hur stolt jag är över mig själv för jag vågade åka till skogen i Augusti med hundarna utan att ha total panik! 

Och titta, vi hittade till och med lite av skogens guld!

Nu sitter jag här med ett glas rött, osminkad och helt oredo (är det ens ett ord?...) för att sätta igång den här kvällen framför ett avsnitt av Wahlgrens Värld på D-play och andas djupt in och sen ut igen innan jag måste göra mig lite mer fräsch inför kvällen. Klockan 20:09 går tåget till Trollhättan där jag och Ulle snabbt ska titta in hos min bästa killkompis som precis har flyttat tillbaka till tresta för ett glas bubbel (YEAH!) innan jag lika snabbt ska tar tåget hem igen till djuren, Harry är i stort sätt helt återställd men eftersom att vi inte ska inte lämna honom ensam för länge än så blir det en snabb visit och kanske ytligare ett glas vin när jag väl kommer hem igen, det är ju ändå fredag.

Vad gör du denna härliga fredag?

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92