Jag har bestämt mig

God kväll mina vänner.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att dagen har varit lika bra för er som den har varit för mig. Min dag har verkligen bestått utav glädje från början till slutet, jag är så otroligt tacksam över min familj, min sambo, vår djur, mina vänner, Miss Johansson, mina följare, mitt liv och så mycket mer, hade jag skrivit ner allt som jag är tacksam för så tror jag att detta inlägget inte skulle räcka till, jag skulle ha behövt skriva så många, många fler.

Nu under eftermiddagen så har jag varit hos mina föräldrar och ätit grillat och under kvällen drog vi oss in mot Trollhättan för att se avslutningskonserten för fallens dagar på drottningtorget och vilket konsert han bjöd på, Uno Sveningsson, det hade jag verkligen inte kunnat tro men det var verkligen så bra.
Men precis innan konserten skulle sparka igång så bjöd Trollhättans stad upp multitalangen (i mina ögon) Wilma Holmqvist upp på scenen och gratulerade henne för bland annat priset "årets emtreprinör" tillsammans med hennes bror detta året. Under den korta stund som hon faktiskt var uppe på scenen så sa hon så otroligt kloka saker bland annat.

"Vill man göra det man älskar så ge inte upp, kör bara och våga tro på dig själv, det kommer att ta tid och vara tufft men det är så värt det"

Nu kanske det inte var dessa ord som hon sa ord för ord men det satte verkligen in ett stort frågetecken hos mig. Vad vill jag med youtube, bloggen och Miss Johansson? Varför gör jag det? Borde jag sätta mål för mig själv även om allt faktiskt egentligen bara är en sjukt rolig hobby? Och svaret är självklart! Jag vill, jag mår bra av detta så nu j*klar ska jag köra på! Jag ska njuta men ändå tänka karriärmässigt även om jag kanske inte ville bli "störst" men jag ska sätta nya mål att jobba efter, delas för att det är kul men också för att faktiskt se vad jag klarar av.

I början av detta året så sa jag till mig själv "Detta ska bli mitt år" och det ska det faktiskt bli!

Vi hörs mer imorgon mina vänner.


Gillar

Kommentarer

Frulindhamn
Frulindhamn,
åh jag älskar när den där tacksamheten och lyckan sköljer över en, då man bara är helt glad i livet 😍
nouw.com/frulindhamn
Madelena
Madelena,
Klart du ska satsa på det du vill göra. Missade totalt fallens dagar och jag som hade en tanke på att åka dit i år.
nouw.com/madelena
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92