Intervjun gick så...

Godkväll!

Hej mina vänner och godkväll på er!
Jag sitter i soffan med en kopp te och lite "efter träning kvällsmat" i form av äggmackor och lite vindruvor på det, framför Trolljägarna och bara njuter inte över programmet utan över kvällen. Jag är så stolt över mig själv! Idag har jag gjort allt på min lilla lista och träningen gick hur bra som helst! Allt har verkligen gått superbra. Vilken härlig dag!

Dagens träningspass innehöll:
• 5x3 höftlyft
• 5x3 enarms rodd
• 5x3 enbens marklyft
• 8x3 mage, medicinboll med rörelse
• 3x3 mage, medicinboll i rörelse
• 10x3 smala bröstpress
• 15x3 hög rodd med stång

Allt gick som sagt sjukt bra och jag är så otroligt nöjd och go i kroppen nu efter ett bra pass på gymmet och en härlig stund i bastun efter det.Jag berättade för er i dagens första inlägg att jag idag var bokad för att gå på min första intervju som tandsköterska på en klinik som jag verkligen vill jobba på. Nerverna var allt annat än lugna när jag gick ditt även om jag visste vilka jag skulle träffa samtidigt som dem eventuella frågorna snurrade runt i mitt huvud blandat med mina eventuella svar. Och nu till den frågan som säkert snurrar i ditt huvud just nu "Hur gick det på intervjun ANNA!" och svaret på den frågan är JÄTTEBRA! Det gick så bra! Allt flöt på bra, jag kunde svara på alla frågor, allt var avslappnat, allt gick SÅ BRA! Förstår ni min lättnad när jag gick där ifrån? Nu får ni bara hjälpa mig att hålla alla tummar och tår på att jag faktiskt får jobbet! Tänk den känslan! Att gå ut skolan och har ett jobb som väntar på en.

I övrigt idag så har jag pluggat, varit på långpromenad med Milon, spelat in inte 1 utan 2 videos till min youtube kanal! Hur kul? Hitta lätt till min kanal HÄR!
Nu ska jag mysa vidare här i soffan innan sängen kallar. Hur har din dag varit?

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92