I Am BACK!

Alltså jag är tillbaka! Wow! Vilken härlig känsla det var att spela in min första video "professionellt" idag med lampor och min "stora kamera" samtidigt som jag har vloggat exakt hela dagen, alltså wow! Känslan är precis den samma som jag hade varje dag under förra året när jag tog upp kameran, så jag tror verkligen att jag har behövt dem här 4 månaderna med mindre uppdateringar bara för att få första vad jag håller på med och verkligen gå in i mig själv och se om detta verkligen är någonting som jag fortfarande mår bra av, vilket det verkar vara, detta är en del av mig som bara har varit vilse under en kort period men som nu, vill blomma ut igen, Miss Johansson, jag har saknat dig!


Nu för en stund sen så började det äntligen att regna, vi har haft det otroligt kvavt och klibbigt hela dagen så att det nu regnar och är något svalare ute gör mig så glad, nu kanske jag slipper svettas igenom hela denna kvällen.

Nu sitter jag i mitt rum och skall börja redigera videon som jag har spelade in tidigare idag och sedan även ladda upp den så att den är redo att släppas imorgon, like always. Åh vad jag saknar rutiner! Så skönt med bestämda dagar!
Hoppas att ni inte har svettats bort idag utan att ni mår bra och njuter av sommaren, kanske även semestern?

--> Inte sätt någonting av mig förut? KLICKA HÄR! <--

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92