HEKTISKT!

Äntligen har jag kommit hem och kan ta mig två minuter för att få skriva till er, älskade favoritläsare.

Dagen hittills har verkligen varit full rulle, inte jobbig men fullt planerad och verkligen välplanerad. Jag var uppbokad till ca klockan 14.00 och direkt där efter så tog jag och körde till min systers skola, plockade upp henne och drog oss vidare, känns som att det har blivit mycket åkande idag.

I varje fall, efter en liten biltur så hamnade vi på köpcentret överby här i Trollhättan då vi strosade i lite butiker, pratade i mängder och letade hektiskt efter ett par lampor till mina studiolampor som gick sönder på resan till Vänersborg i söndags men det kan jag säga er att det är lika svårt som hitta bigfoot typ, det finns verkligen ingenstans och då har vi varit i varje butik som säljer lampor eller elektronik, hur irriterande?? Super irriterande! Jag hade ju tänkt att jag endast skulle leverera en "dåligt ljus" video men tyvärr ser det ut att bli två.. hur trist?

Men mat blev det i vilket fall, thaibuffé med sushi, alltså hur gott är det inte?

Nu ska jag börja jobba, svara på lite mejl, spela in och redigera videos både till youtube med även till 123on.

Produktiv kväll, eller vad säger man?

Vad har ni gjort idag?

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92