HEMLIGHETERNAS HEMLIGHET...

Nu smids det planer 

Det känns verkligen hur bra som helst i mitt liv just nu. Allt flyter på samtidigt som jag har tid för både andning och realityhäng i soffan om kvällarna tillsammans med min andra halva och det känns verkligen så bra, känslan om att jag MÅSTE göra det jag vill är som bortblåst och jag gör det jag gör nu endast för att det är kul och jag njuter till 100% av detta.

Idag så bjuder jag på en vlogg på kanalen. Det är hemligheter och smids och ni får följa med bakom kulisserna när en podd blir till, alltså hur kul?

Jag hoppas att ni gillar videon lika mycket som jag gör och om du inte redan prenumererar på min kanal men gillar det jag gör så får du mer än gärna göra det!

Vad tycker du? Ger en stor kaffekedija en "storstadskänsla" även i dem små städerna?

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Vad härligt att allt flyter på som det ska just nu, njut av det! har inte hunnit se vloggen ännu och har lite svårt att svara på frågan om kaffekedjan...besöker nästan aldrig sådana......
nouw.com/fibrolivet
fighterwomen85
fighterwomen85,
Jag kika lite på din video. Vad kul att se 😃👍
nouw.com/fighterwomen85
Michelle
,
Va härligt att det flyter på så bra 😊 det är roligt när saker går framåt 😊
Marie,
Vad roligt att du är så drivande med din vlogg, =D, hoppas att ni får det som ni vill =D
sweetwords.se
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92