Godmorgon 

Måndagen den 25 januari

Godmorgon mina älsklingar!

Jag vaknade innan lille W ville ha mat första gången runt halv sex och har efter det inte kunnat somna om. Tankarna har snurrat runt i mitt huvud och den klassiska "listan" har uppenbarat sig förför mina stängda ögon så det där med att somna om efter att W hade ätit var som bortblåst. Så nu har jag varit vaken i några timmar och faktiskt fått lite gjort av dagens lista som jag knåpade innan, under och efter Ws måltid. Skönt.

Idag så händer inte speciellt mycket. Pappa fyller år så jag och mina syster samt lille W ska åka och överraska honom med en tårta och lite blommor. Kalas med familjen hade vi ju igår men eftersom att min mamma jobbar sent och pappa kommer få vara själv hela sin födelsedag känns inte rätt så då får det bli ytterligare ett litet firande idag. Men vem klagar? Inte jag! Tårta är gott och jag älskar att få umgås med min familj så det blir trevligt.

Nu borde lille W vakna när som så jag ska passa på att ta en kaffe påtår, lägga en ögonmask och längta tills han vaknar.

Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer

minasvarld
minasvarld,

Mysigt med födelsedags fika för pappa. Hoppas ni får en underbar dag <3

nouw.com/minasvarld
LouiseEdling
LouiseEdling,

Så mysigt med lite kalas firande<3

nouw.com/louiseedling
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh låter ju riktigt mysigt med lite kalasfirande! Hoppas han fick en otroligt fin dag! Idag har det inte hänt så mycket faktiskt, mest spelat med sambon. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92