Godmorgon

Hej mina vänner!
Morgonen har startat med mys för att övergå i skrik och missnöjdhet för att nu åter igen vara mysig och underbar! Tänk vad det kan skifta hos dem små och tänk vad lite vi vet om dem egentligen.
Jag har lärt mig W. Jag vet oftast vad han vill eller varför han är gnällig samt att jag vet hur jag kan vända honom från det negativa till det positiva. Men ibland, precis som det var nu på morgonen så är jag helt lost och känner att jag på två sekunder inte alls vet hur jag ska agera eller hjälpa, vad är det han vill? Är det tänderna? Magen? Trötthet?

Nu sitter han plastad bredvid mig här i soffan och leker med sina klossar och lådan som klossarna ligger i samtidigt som han pratar, pratar och pratar lite till. Det märks att W är min son på den punkten, munnen går i ett!

Om en liten stund så ska vi gå ut och möta min kompis för en promenad och en midsommarfika i solen. Vi har äntligen blivit av med det gråa tunga täcket som har legat över Vänersborg sedan i måndags och fått tillbaka ett fantastiskt väder med en klarblå himmel och strålande sol. Hur underbart?

Nu ska jag sätta på mig kläder, borsta tänderna och förbereda lite lunch till W innan vi beger oss ut.
Vad gör du idag?

Gillar