GLOSSYBOX- THE BIRTHDAY EDITION

LYX, LYX, Lyx!

Detta inlägg innehåller värvningslänkar för glossybox.se

Detta är verkligen känslan som jag känner när jag öppnar upp månadens härliga box ifrån GLOSSYBOX nämligen LYX, LYX, LYX så kan vi ta två sekunder och bara konstatera att bara boxen är otroligt fin och sätter stämningen på innehållet vid första blicken.

Augustiboxens innehåller

•DRY SCHAMPO- SEBASTIAN DRYNAMIC+
Jag är så sjukt taggad på denna produkt (som det mesta som jag får i dessa boxar) men vem har sagt nej till ett bra torrschampo med kvalité som inte ger den där sega och "torra" känslan i håret efter att du har använt produkten. Har du testat denn

•BELLA ROSA - OSCAR DE LA RENTA
Jag vill sätta ett ord för denna och det är enkelt och lätt- OMG!
Denna lilla parfymflaska innehåller en blandning av guld och magi samlat med en tusch av perfektion.

Detta är redan en stor favorit hos mig som jag har använt flitigt sen jag fick hem boxen i tisdags så den ända förhoppningen och önskan som jag har nu är att den är dryg och håller i en evighet!

•GUARDIEN ANGEL- BEAUTANIQ BEAUTY
En ögonmask i form av änglavingar, enkla fina och ska ge det där lilla extra. Jag har faktiskt aldrig testat dessa innan men ser fram emot att testa dem på min nästa lilla minispa kväll här hemma, jag menar... vem vill inte ha änglavingar under ögonen?

• ÖGONSKUGGEPALET- BANG BEAUTY
Wow, wow, wow! Detta är precis vad jag ville ha och faktiskt behöver nu till hösten, en härlig parlett med varma och härligt neutrala höstfärger, alltså hur fin är inte denna?


Det var det- innehållet i månadens box och jag är precis som tidigare mer än nöjd!
Först när jag öppnade upp boxen kunde jag inte annat än att tänka "Var det bara det här?" men efter att jag har tagit upp produkterna och tittat, testad, doftat och känt så har jag kommit fram till att jag inte kunde fått bättre produkter i månadens doft, jag menar parfymen och paléten in my heart!

Är du nyfiken på en GLOSSYBOX?KLICKA HÄR! för att läsa mer om boxen och mycket, mycket mer!


Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Åhh så underbar box!! Så himla fin också 😃 Och den paletten var ju såååå snygg!!idanilssonphoto.se
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Älskar den! <3nouw.com/missjohansson
Diana Saelöen
Diana Saelöen,
Jag har också fått den där boxen, men fick ett annat schampo och dessutom balsam, + att jag fick en jättebra ögonskuggspensel. Älskar att få de här boxarna för det är verkligen lyx.
MissJohansson
MissJohansson,
Men vad konstigt! Jag fick inte det men såg sen att det skulle egentligen varit med en borste så mejlade dem om det faktiskt, får se om jag får den lite senare kanske, haha! Men eller hur! LYX! Kram! <3 nouw.com/missjohansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229