Fredagslyx

Godmorgon!
Jag har spenderat morgonen med en härlig promenad i solen med Milon innan jag fick ett akut sug efter pannkakor. Tänkt som gjort, två minuter senare stod jag i köket och stekte kanske dem godaste pannkakorna jag någonsin har gjort och detta får mig verkligen att älska att vara gravid lite extra, när dem akuta sugen blir till succé och fredagslyx!

Idag så händer lite blandat. Jag ska bland annat åka till min lillasyster i Trollhättan för att se det sista avsnitt av Spökjakt, alltså hur spännande? Jag och E har kollat i stort sätt alla avsnitt ihop och får verkligen till den där stämningen som man ska ha i kroppen när man kollar ”efter spöken” Yeah, I guess You know What i meen.

Ikväll så ska jag och J åka till mina föräldrars hus och ha en riktigt myskväll med grillning och sommarhäng på deras baksida, man får ju passa på.
Jag hoppas att du får en jättefin dag! Har du några planer?

Gillar

Kommentarer

mynameisjossan
mynameisjossan,
Hejsan. Vad är det för stil på texten du använder där står Kärlek till dig? Alltså vad heter texten?

nouw.com/mynameisjossan
MissJohansson
MissJohansson,
Hej fina du!
Den är skapad i en app som jag jobbar mycket med som heter Unfold och där heter textstilen Northwell. Kanske är samma på andra men det vet jag tyvärr inte. Älskar textstilen så kolla in appen om du inte redan har den, det finns massa! Kram!
nouw.com/missjohansson
mynameisjossan
mynameisjossan,
Tack så jättemycket för svaret. Ska se om den finns någonstans att ladda ner för att ha i datorn också.
nouw.com/mynameisjossan
Desireekujala
Desireekujala,
Pannkakor är ju bara för gott alltså! kram fina du <3
nouw.com/desireekujala
MissJohansson
MissJohansson,
Så gott! Hade jag kunnat äta pannkakor till frukost varje dag hade jag verkligen inte sagt nej. 😊 kram fina!
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92