Först på Listan

Jag har startat en podd

En dröm som jag har haft i flera år är att starta en podd. Jag älskar själv att lyssna på poddar och gör det gärna mer än gärna dagligen men jag har också alltid velat ha en podd, bli en "poddare" så efter år av planerande, önskande och letande efter en partner så fick jag för några veckors sen nog och bestämde mig för att nej, jag gör detta själv, vad har jag att förlora?

Jag har länge haft en plan, en titel och ett syfte med podden och efter att jag har gjort ytligare research har jag hittat en bra portal att ladda upp och jobba ifrån och sedan bestämt mig, nu ska jag göra detta. Jag ska satsa. Vad har jag att förlora? Att det inte blir något mer än några avsnitt och blir det bara några avsnitt så har jag med största sannolikhet lärt mig en massor på vägen!

Lyssna på "Först på Listan- Pilotpodden" HÄR !

Längtan och intresset för detta med att starta en podd ligger nog också i att jag och min bästa vän Ulle hade ett radioprogram när vi var mellan 16-18 år gamla och jag älskade det. Vi sände 1 gång i veckan, ett ungdomsprogram med frågor runt ungdomen och vi älskade det, eller i vilket fall jag och nu har jag bestämt mig för att leva vidare, do my thing!

Podden: "Först på listan" är en podd om livet, händelser och frågor som finns att diskuteras med roliga inslag, fasta punkter och en härlig podd att ha i öronen när du gör vad du vill.

Jag hoppas att du vågar lyssna på "Pilot podden" det första avsnittet för att sedan lyssna vidare varje onsdag.

Så... vad är "Först på listan"

Lyssna på podden HÄR eller direkt på SPOTIFY

Gillar

Kommentarer

LivetMedEpilepsi
LivetMedEpilepsi,
Kul! Har själv funderat på att starta upp en podd. Ska definitivt spana in din podd 😄nouw.com/livetmedepilepsi
MissJohansson
MissJohansson,
Tusen tack gör gärna det! <3 nouw.com/missjohansson
misslindhe
misslindhe,
Åh vad roligt, jag älskar att lyssna på poddar, det är så mysigt!
Ska absolut in och lyssna! 😃
nouw.com/misslindhe
MissJohansson
MissJohansson,
Gör gärna det! Dem kommande avsnitten kommer dock inte vara som detta utan mer "poddiga" haha! Tusen tack vännen! STOR KRAM! nouw.com/missjohansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229