En sekund bara

Ibland så älskar jag att jag driver en blogg och att jag älskar att jobba med den och att jag älskar hur jag kan se hur jag som ”bloggare” utvecklas och särskilt nu i dessa galna tentatider! När jag med gott samvete kan lägga böckerna åt sidan i några minuter för att skriva ett inlägg så här på kvällskvisten.

Dock så känns det som att det enda jag skriver till er just nu är ”jag pluggar” eller ”idag så har jag pluggat” förstår ni lättnaden som kommer att ske när tentan är gjord och jag kan fokusera på flytten istället för att bara tänka tänder och tentaplugg, så jag tror inte att jag behöver berätta för er vad jag gör just nu... eller hur?

Idag så har dagens spenderats med mina goa klasskamrater i att göra och förbereda nästa veckas presentation om diagnostik inom området karies tillsammans men med en liten twist, karies ska ju vara kul, eller hur?

Riktigt lyckat vart det och jag sitter nu med det sista på dagens studier, tänker ta en ”lyx” kväll med te och bra serier bara för att jag kan, imorgon är det tentaplugg hela dagen som gäller så en ”ledig” kväll kan man väl unna sig själv? Det kan ju inte skada menar jag.

Hoppas att dagen har varit perfekt mina vänner så hörs vi mer imorgon.

I love u all!

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92