En ny påminnelse till mig själv.

Godmorgon fina ni!
Jag ligger kvar i sängen under täcket i sovrummet och myser med Bobbie framför tv:en och funderar starkt på att sätta igång någon Disneyklassiker innan jag ska hämta datorn och jobba vidare med mitt.

Jag är enormt trött även idag och känner mig verkligen orkeslös trotts att jag har sovit riktigt gott i natt och bara varit uppe 2 gånger.

Idag så har jag inget speciellt planerat mer än att lyssna på kroppen. Som jag skrev i mitt inlägg igår så var jag så otroligt stolt över mig själv som faktiskt lyssnade helt på min kropp och la alla mina planer åt sidan så från och med nu så kommer detta att stå längst upp på varje dags planering fram tills bubblan är här som en påminnelse till mig själv att jag faktiskt är höggravid och måste lyssna på kroppen före allt annat. Även om det kommer att vara enormt tufft vissa gånger om jag känner mig själv rätt.

Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer

Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Jag älskar med att kolla på disny klassiker då mysigt att kunna ta det lungt i bland ❤️

nouw.com/amandamalmflod
MissJohansson
MissJohansson,

Det är verkligen supermysigt!

nouw.com/missjohansson
linnealarssonss
linnealarssonss,

Kan vara välbehövligt att ha dagar då man bara tar de lugnt och gör de man själv vill! Kram till dig

nouw.com/linnealarssonss
MissJohansson
MissJohansson,

Det är det verkligen och speciellt just nu. Stor kram till dig!

nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92