En förändring

Denna lördagen är verkligen perfekt! Efter en mysig eftermiddag hos mina föräldrar med god mat, trevligt sällskap och självklart ett wienerbröd till kaffet (jag skulle ju fira min tillfrisknad idag va det va?) så har vi spenderat den övriga tiden med att storstäda och höstfixa i vår lägenheten.

Jag har bytt gardiner och ändrat om prydnadsmässigt i vardagsrummet,
ändrat från sommar till vintertäcken i sovrummet, men andra ord....well, vi har fixat och donat.

Före- Vitt, somrigt & enkelt

Efter- Färg & Mysigt

Dock så stör jag ihjäl mig på vårat mittfönster... snöret som håller upp persiennerna har gått sönder och det är inte det lättaste att fixa... det är helt enkelt ett kommande projekt men ändå, hur synd? Det förstör hela känslan i vardagsrummet enligt mig, Anyway.... det är bara att godta det. Jag är i vilket fall otroligt nöjd med hur det blev både med dem nya gardinerna och inredningen i fönstret, Cozy delux!

Nu ligger jag i soffan och äter lite lakrits framför en film och återhämtar mig, socialitet och städning satte verkligen sina spår i en nästan fullt frisk person.

Bruset i min hjärna är i vilket fall borta och jag älskar känslan av att både slappa och komma hem till en fin, ren och väldoftande lägenhet. Det finns nog ingen bättre känsla.

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åhh så himla fint!!❤️nouw.com/happym
CristinaS
CristinaS,
Vad fint du bor och har det! Så himla fint och mysigt! 😘
nouw.com/cristinas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229