En dålig dag

Jag vet inte varför men idag är det en dålig dag. Ni vet en sådan dag när allt bara känns mörkt och tomt i kroppen och ska jag vara ärlig så vet jag inte varför. Allt har flyt på bra på jobbet, jag har ingen jobbig kvinnovecka, Johan är hemma, det är inte för stökigt i mitt hem och solen strålar men trotts att förutsättningarna är bra så är detta inte någon "bra dag" och eller hur är det intressant hur det kan bli så? Det har inte hänt något speciellt dåligt, visst... jag är trött men bortsätt från det så finns det inga anledningar. Det är bara en dålig dag. Jag vet att alla har dåliga dagar, inklusive mig själv men ändå. Jag vill bara ha bra dagar, fast vem vill egentligen ha det.

Nu ska jag sätta igång och laga lite mat, få ny energi för att sedan gå och träna ett pass BodyBalans, veckohandla och sen ta kväll och känner jag mig själv bra så är detta riktigt bra förutsättningar för att vända denna dåliga dag till något bra.

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92