En avundsjuk djävul

Jag önskar att jag aldrig blev sjuk.
Jag önskar att jag aldrig blev utbränd.
Jag önskar att jag aldrig blev deprimerad.
Jag önskar att jag aldrig blev avundsjuk.

För det är sanningen. Jag är så sjukt avundsjuk. Jag vill också vara frisk. Kunna prata om mig själv, mina sociala medier, göra mer med min youtube kanal, jag vill våga göra det jag vågade innan, jag vill inte behöva tänka mig innan jag gör vissa saker, jag vill vara frisk.

När jag ser på mitt liv idag och just nu så ser jag inte så mycket glädje i det jag gör. Glädjen jag ser, ser jag i mina djur, min sambo och i mina nära vänner men inte i mig. Jag önskar att jag kunde ställa mig upp framför en grupp människor och säga att "här är jag, jag är avundsjuk på er alla, jag är bra precis som jag är och jag ska bevisa för mig själv att jag ska känna glädje i mig själv igen" men just nu så går inte det.

Jag går upp, dricker mitt kaffe, rastar min hund, ser på något avsnitt av en serie och drar igång min dag. När jag tittar i genom min sociala medier så är det med en stor tomhet och ledsamhet som jag swipar runt bland alla bilder och inspirerande platser som mina vänner besöker, ser hur en youtube kanal som jag har följt länge går upp i prenumeranter från ingenting till massor. Jag blir så varm i kroppen av glädje för var och varannan person, bild eller händelse som jag ser för dem förtjänar det till varje pris men jag kan inte låta bli att bli lite svartsjuk, jag vill också.
Jag har lovat mig själv att en dag ska jag också våga, en dag ska jag vara så frisk så att jag inte behöver bry mig om var jag är eller när jag är på det stället. Jag ska bli som jag en gång var. Glad för att vara jag.

Detta blev ett rätt rörigt inlägg men när man mår dåligt och har en dålig dag så behöver man bara få skriva av sig och berätta sanningen, även jag är människa med känslor.

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92