Kan man få för många väskor?

This Post contains adlinks fron adviral

Idag så fyller som sagt min sambo år och vi firar tillsammans 7år idag, i present från honom fick jag välja ut någonting på internet som jag skulle bli glad för, jag fick alltså välja vad jag ville så att et skulle bli en perfekt present, hur gulligt var inte de? Så gulligt! Visst är det konstigt att man är så kär i ens parter sedan så många år tillbaka och att känslorna för honom bara blir starkare och starkare för var dag som går.

Valet var i vilket fall lätt, jag har kollat på Glitter.se ett antal gånger den senaste veckan och blivit helt förälskad i en rödvins röd väska, alltså den är så snygg!!


Tänk er denna väska med ett par svart stövlar, min snygga "hat" och en svart skinnjacka? Hur snyggt? Så snyggt! Längtar såå tills jag får hem den om några dagar! Känns som att detta kommer att bli en favorit, ni hittar väskan HÄR!

Måste säga att ögonen för glitter har blivit större och större nu det senaste, så mycket snyggt och för så bra priser! Ni kommer lätt till glitter HÄR!


Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92