Detta är väl anledningen till att "blogg" finns?

Godkväll mina vänner, hur mår ni i vårvärmen?

Nu var det exakt 19 dagar sen jag överhuvudtaget satte mig vid datorn, tog med mig en kopp kaffe för att "jobba", "greja" eller fixa med mitt och om jag ska vara ärlig har det varit så skönt.

Denna månaden har hittills sätt ut som någonting som jag inte är van vid. Jag har under två års tid bloggat, fixat med youtube eller jobbat med podden (sedan Aug-19) nästan dagligen vilket gör att saker som "egentid" och "ledighet" efter jobbet i stort sätt aldrig har funnits där för mig.

Inte för att jag klagar, för som jag har berättat tidigare och som min älskade sambo vet om så är jag en enormt kreativ person. Jag är den där personen som inte klarar av att sitta still efter jobbet med alla mina idéer och tankar som snurrar och inspirerar och växer för var dag som går utan att göra någonting men tillslut tar det stopp. Hjärnan vill inspirera, jobba hårt och få ut alla mina idéer fysiskt men ibland tar det stopp och kroppen behöver dem där eftermiddagarna med att hänga i soffan efter jobbet utan att göra någonting mer än att mysa med mina guldkorn.

Konstigt kanske och otroligt ovant för mig att verkligen sätta stopp för precis allt som tillhör det kreativa i mitt liv men jag har behövt det, mer än vad jag själv någonsin kommer att erkänna. Men det är väl det man har en blogg till? Att skriva ner, erkänna och faktiskt bekänna sina nya som gamla erfarenheter?


Eller har jag helt fel?

Nu blev detta ett lång inlägg om allt och lite till men sånt är väl livet?

Jag önskar dig en helt fantastisk kommande vecka och hoppas att du har haft en fantastisk helg!


Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92