Det sitter aldrig fel

Sockerfria kanelbullar

En paus som verkligen aldrig sitter fel är när den innehåller något gott som exempelvis sockerfria kanelbullar som jag bakade i fredags passande till "Kanelbullens dag".
Jag och Johan är just nu på en sockerfri liten diet som vi brukar köra på då och då och som kort och gott går ut på att vi lever en månad helt utan socker (med undantag för frukt och bär) och därför är det ju lite extra festligt när man hittar ett recept på sockerfria bullar med det ända "söta" i bullarna kommer ifrån dadlarna som finns i kanelfyllningen, men det är det värld det, vi får ju äta frukt och bär (Ni hittar receptet HÄR!)

Just nu så sitter jag och redigerar veckans poddavsnitt som släpps på onsdag och känner mig för en gångskull lugn i hela mig, dem senaste veckorna har jag verkligen tappat allt som är jag när det gäller planering och organisering i mitt liv och stressen som jag har hållit på ett långt avstånd har sakta men säkert trippat in i mitt liv igen men nu känns allt så bra.
Jag är lugn. Jag har planerat och vet vad var dag nu kommer att innehålla och känner mig sådär härligt go i kroppen, helt stressfri.

Har du en fin dag?

Gillar

Kommentarer

Marie,
perfekt med sockerfritt då och bra att köra fullt järn på det då, för snart närmar vi oss jul och då kan man ej vara sockerfri =D
sweetwords.se
MissJohansson
MissJohansson,
Precis! Att köra sockerfritt under jul är ju inte ens en tanke! haha! <3 Kram!
nouw.com/missjohansson
fibrolivet
fibrolivet,
Perfekt med sockerfritt då och då...ska kolla in det där receptet. Skänt att känna lite lugn även om man har mycket att göra. Vad använder du för programm för att fixa poddarna?
nouw.com/fibrolivet
MissJohansson
MissJohansson,
Ja gör det! Blir superbra och supergott och då kör vi utan honung 😊 Jag redigerar faktiskt i garageband. Fungerar hur bra som helst.
nouw.com/missjohansson
fibrolivet
fibrolivet,
toppen, blir säkert goda, ser supergoda ut...ja garageband det är ett program jag behöver träna mer på att använda...
nouw.com/fibrolivet
Amandizan
Amandizan,
Härligt att även du fick lite kanelbullar i fredags det fick även jag och det är ju jättegott med kanelbullar😍hemmagjorda är ju ännu bättre 👌kram❤️
nouw.com/amandizan
MissJohansson
MissJohansson,
Supergott! Hemmagjorda är oftast bäst! alltid gjorda med kärlek ❤️
nouw.com/missjohansson
Linda,
sockerfria kannelbullar lät spännande
nouw.com/silverblomma
MissJohansson
MissJohansson,
Supergott! Rekommenderas stark!
nouw.com/missjohansson
happyM
happyM,
Åh dem där såg ju sååå goda ut!! Kram ❤️
nouw.com/happym
MissJohansson
MissJohansson,
Dem var ljuvliga! 😍❤️
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92