Den sista mötet

Torsdagsvibe

Godförmiddag!

Jag sitter med datorn och Ulrika även idag igen men med en liten trist känsla i kroppen eftersom att jag tror att detta kan bli den sista gången vi får möjlighet att sitta såhär innan bubblan är här.

Eftersom att vi befinner oss i den situationen som vi just nu befinner oss med corvid-19 så har jag och J bestämt oss för att sätta oss i själv karantän dem två sista veckorna innan bubblan är beräknad så att vi håller oss friska och kan vara med på förlossningen båda två. Detta tycker jag är så tråkigt samtidigt som jag vill och kommer att göra allt för att vi båda två ska kunna vara med på förlossningen och det första mötet med vårat barn.

Annars då? Vad händer hos er? Jag kommer att sitta kvar här med Ulrika i några timmar till sen så ska jag gå hem och se vad eftermiddagen har att erbjuda för just nu är min torsdagseftermiddag helt blank och jag har inga planer över huvudtaget. En härlig eftermiddag med min man kanske?


Jag hoppas att du har en fantastisk dag så hörs vi igen lite senare.

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Åh förstår verkligen att det känns tråkigt, men låter i alla fall som en riktigt bra idé ❤️ Stor kram

nouw.com/happym
MissJohansson
MissJohansson,
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92