Började gråta på Willys

Ja ni läser titeln helt rätt, det är ingen clickbite, det är helt sant. Vad fasen hände egentligen med den där 25åringen när hon ställer sig mitt i Willys bland en massa handlande människor som precis har slutat jobbet och gråter. Jag vet, visst låter det hemskt? Men om sanningen skall fram så är det av en så löjlig anledning att det nästan är pinsamt. Hur sant? Så sant.

På söndag så fyller min sambo år och vi firar även att vi har varit tillsammans i 7år. Johan är och kommer nog alltid att vara lika dan när det gäller födelsedagar, frågar jag honom vad han önskar sig så säger han bara, "dig", inte jättelätt att fixa en bra present som han faktiskt skulle tycka om, om han bara vill ha mig (som han faktiskt lever med)

För några år sen, när Johan fyllde 25år tror jag, så överraskade jag honom med att bjuda honom på en spa upplevelse med övernattning, middag, stor frukost och en massa mys och eftersom att det var så otroligt uppskattat av honom så tänkte jag att jag ville ge honom något liknade i år. Saken är den att vi är bjudna på dop under söndag eftermiddag så att åka bort är inte ett alternativ utan vi behöver ha något smart, nära och bra. Jag började googla runt och hittade tillslut ett frukost spapaket! Hur bra? Så bra! Jag bokade lätt två frukost spapaket, ett till Johan och ett till mig, jag menar han kan ju inte gå på spa själv.... Eller? Allt kändes så bra och jag hade den perfekta födelsedagspresenten till min fina Johan. Så tillbaka till idag. Vi står där på Willys med den stora månadshandlingen framför oss och ska precis checka ut vid självscanningen då jag märker att jag måste förra över lite pengar, jag går in på min bank och ser att det har dragits så sjukt mycket pengar via autogiro och jag fattar ingenting. Jag är just nu sjukskriven och har varit det i snart ett år så att ha mycket pengar på kontot, är väl att ta i om man säger så. Gråten gick inte att hejda och helt plötsligt från ingenstans ställer jag mig och tjuter av bara den. "Jag är världens sämsta flickvän" Johan fattade ingenting och försökte trösta mig. Jag kan bara föreställa mig om vad han tänkte när han står och tröstar sin flickvän bland otroligt mycket och nyfiket folk på Willys. Jag lugnande ner mig tillslut. Vi betalade och gick där ifrån. I bilen så frågade Johan vad som hade hänt och då kom tårarna igen. Stackars Johan.

Jag brukar inte ha såhär lätt för att gråta men idag blev det för mycket. Så otroligt trött och med den roliga "röda veckan" på ingång så gick det inte att hålla tårarna borta. Önskar att jag redan nu kunde be den dra åt skogen. Nej nu blev det jobbigt igen.... Jag är ju hopplös!

Har du lätt för att gråta?

Gillar

Kommentarer

fashionmallan
fashionmallan,
vill du vara med i min bloggtävling? gå då in på min blogg....
nouw.com/fashionmallan
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92