Bloggbubblan till 100%

Söndag den 24 januari 2021

När kunde jag sitta såhär sist? Sitta med datorn i famnen helt lugn med en kopp kaffe och känna glädjen av att kunna blogga och faktiskt lägga all min fokus på just bloggen? Lille W hänger med pappa i köket och förbereder vår brunch och jag sitter som sagt här i mina träningskläder och bara njuter.

Lille W växer för fullt och det är med världens glädje och nyfikenhet som jag och J ser hur han utvecklas dag för dag, har jag sagt att jag älskar mammalivet?

Idag så har vi en del planerat. Om några minuter ska vi åka till Ikea för att hämta upp en beställning som vi la igår och jag måste verkligen ta tillfället i akt och säga att jag älskar möjligheten som Ikea har med "Click and Collect" så smidigt och vi slipper gå in i varuhuset! Underbart!

Efter det väntar träning (om lille W godkänner vill säga) och ikväll ska vi fira min älskade pappa som fyller år imorgon samt kolla handbollen.

Så nu måste jag tyvärr lämna bloggbubblan igen och gå tillbaka ut i verkligheten. Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Snygg din blogg har blivit efter förändringen

nouw.com/stenhagenbettan
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92