Bästa avslutet

Redan i förra veckan bestämde jag mig för att jag på den första dagen av ”påsklovet” skulle ta en riktig ego lyxig myskväll med invigning av vårat badkar, ett glas vin och lite tända ljus med härlig musik.

Dock så trodde jag att mina planer var totalt sabbade när jag valde att spendera kvällen hos min syster istället men nej, trotts att klockan var halv elva så tappade jag upp mitt bad, tog fram ett glas vin, satte igång mysig musik och tände ljus och genomförde min plan och... jag är så tacksam över att jag gjorde det och om man säger så här, jag är så glad och lycklig över att jag gjorde det för detta var verkligen välbehövt!

Så nu är det en ny person som skriver till en med en kopp matcha te och vindruvor och bara njuter, man borde verkligen unna sig själv ”dessa typer av kvällar” oftare!

Egostunder är verkligen dem mest välbehövd och bästa stunderna man kan ge till sig själv.
Nu ska jag se det senaste avsnittet av Parneviks innan sängen kallar, påsklovet har startat och imorgon ska jag provjobba på det nya jobbet, spännande!

Hoppas att ni har haft en fantastisk dag mina vänner! Vi hörs igen imorgon!

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92