Amerikanska Pannkakor & vecka 38

Godförmiddag och hej lördag!
Jag vaknade även idag tidigt och bestämde mig rätt så snabbt att kliva upp, ta ut Milon på en kort morgonpromenad för att sedan ställa mig i köket och göra iordning lite lyxig frukost till mig och J i form av amerikanska pannkakor.

Tänkt som gjort. Det blev en magisk frukost.

Idag så går vi in i vecka 38 och det är med spänning och pirr i kroppen som jag försöker att ta in att vi om Max 4 veckor har en liten bebis här hemma, att jag är mamma. Det är sjukt!

Idag så har jag inget planerat så jag gissar på att det blir en dag i soffan framför lite serier men med pluset i kanten att jag gärna hade frostat av frysen samt rensat i kylen, men det får helt enkelt ske om det ske.

Vad gör du idag? Har du några spännande planer?
Vi hörs lite senare!

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,

Gott med Amerikanska pannkakor, så spännande att följa din resa mot att bli mamma 🤗

nouw.com/evaeliasson
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Godmorgon fina du! Gud vad jag har saknat dig och din fantastiska blogg! Livet har verkligen kommit emellan denna vecka så inte hunnit besöka dig något härinne och har verkligen känts så tomt. Är så glad att äntligen kunna vara tillbaka och läsa dina inlägg!Åh gud nu är det inte lång tid kvar innan bebis kommer, så spännande! Längtar så att få se den lille! Idag har jag inte så mycket planer mer än att kolla serier! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Josäfin,

men MUMS vad gott !!

jossanamigo.blogg.se
jlandgrens
jlandgrens,

Men wooow det där såg galet gott ut! 😃

nouw.com/jlandgrens
fanip
fanip,

Så gott med pannkakor ju, särskilt amerikanska pannkakor, så fluffiga 😃

nouw.com/fanip
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92