Älskar du reality?

Jag måste få dela med mig och tipsa er om det senaste som jag har hittat i appvärlden!
Jag är, som ni kan vet vid detta laget, ett storm realityfan! Jag älskar det och skulle kunna spenderar dagarna långa med att kolla på dessa olika serier. Egentligen så vet jag faktiskt inte varför jag är så galen i dessa typer av serier men det är jag.

Men i vilket fall.

Är du som jag ett stort fan av dessa typer av serier mm som "Keeping up whit the Karadashians, Vanderpump Ruls, Real housewives of OC, New York, mm" så kommer du precis som jag att ÄLSKA denna appen/online/ on demand tjänsten. HAYU.com fungerar precis som viaplay, cmore mfl. men innehåller endast en massa reality, förstår ni att jag har hittat himmelriket? Alla mina favoritserier finns här och allt är utan reklam och nu till det som jag gillar lite extra. Den första månaden är helt GRATIS och därefter kostar denna tjänsten endast 49kr/mån, alltså seriöst! Femtio kronor för hur mycket reality som helst, det är nästan så att jag går lite galen när jag skriver detta nu, pulsen ökar av lycka.

Så älskar du reality lika mycket som jag så kolla in detta NU! och vill du inte betala för tjänsten så har du ju en hel månad gratis. I LOVE THIS!

Detta är inget samarbete.

Gillar

Kommentarer

MariamaMbye
MariamaMbye,
Åh vad bra tips! 😄👍🏾
nouw.com/mariamambye
kristinw
kristinw,
så smart 😊 !
nouw.com/kristinw
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Love it!
nouw.com/missjohansson
Yasminegill
Yasminegill,
den ska jag spana in
nouw.com/yasminegill
MissJohansson
MissJohansson,
Lexochlogan
Lexochlogan,
Skall absolut spana in, karsashian giller jag framförallt
nouw.com/lexochlogan
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Så underhållande 😋
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92