9.5.18

Hej mina vänner!

Oj... klockan är snart 14.00 och jag sitter nu nyduschad med guldmask och skriver dagens första inlägg för idag och det känns lite konstigt faktiskt, jag brukar ju börja mina mornar med en morgonkaffe samtidigt som jag skriver mitt första inlägg men nej, så blev det inte idag.

Idag har jag trotsat mig själv om att vara ute hela förmiddagen i solen och istället varit inne och städat. Hur roligt lät inte det?

Milon och Harry kom tillsammans och väckte mig innan klockan hade slagit 8.00 och eftersom att dem vägrade att ge sig, så det var bara att ta sig upp ur den goa sängen för att starta dagen och när jag klev ut ut sovrummet så mötes jag av ett stort kaos! Skor och djurleksaker överallt blandat med Johans kläder och sockor som låg precis överallt och det var droppen! Så hela förmiddagen har jag spenderat med att städa och fixa här hemma och det är så skönt nu när det är gjort! Hur härlig är inte den känslan när man har städat klart och allt ligger på sin specifika plats. Det ända som är kvar nu är att åka och slänga lite soppsortering men sen är det fenito, klart! Nästan så att jag vill be Johan att inte komma hem alls idag. Som jag har berättat tidigare så märker han ju knappt när jag har städat och fixat och nu vill jag ha det så här fint ett tag så... måste männen verkligen komma hem?

Nej nu var jag elak men, ja ni förstår nog vad jag menar.

Efteråt var jag dock dyngsur och stank svett så en härlig kall dusch och jag känner mig redo för att "starta" dagen på riktigt. Om en dryg timma så ska jag träffa en kompis till mig som jag inte har träffat på flera år så det ska verkligen bli jättetrevligt! Men innan dess tänker jag sätta på mig något annat än en morgonrock och försöka sätta ihop en hallpall som vi köpte på ikea igår, nu när lägenheten är städad så måste ju den sista detaljen ditt. Eller hur?

Hoppas att ni har en jättefin dag! Vad gör ni idag?

Gillar