7.4.19

Godförmiddag!

Hej mina vänner och glad söndag på er!
Min dag började redan halv nio imorse av en massa små pussar av Milon och redan klockan tio stod jag i omklädningsrummet på gymmet redo för att starta denna dagen med ett tufft träningspass med mamma och att det var tufft var bara förnamnet... jag är helt slut! Hela jag bara skakar! Men fasen vad kul det var, hur konstigt?

Så nu sitter jag här nyduschad och go med en kopp kaffe och väntar på att äggen i köket skall koka klart. Fasen vad nöjd jag är med mig själv som faktiskt följde morgonens planer och gick till gymmet istället för att sitta hemma eller sova vidare, just nu så är jag nämligen inne i en sån där period där jag inte längtar efter eller vill till gymmet men när jag väl är där så har jag det hur bra som helst.
Jag vill känns den där passionen för gymmet som jag gjorde förra månaden, men det kommer väl?

Dagen kommer i vilket fall bestå av att bara vara och längta efter Johan som äntligen kommer hem ikväll! Tänk att man kan sakna en person så mycket efter ett dygn efter att vi har varit tillsammans i snart 9 år, det är väl helt galet eller är det ren kärlek?
Så ikväll ska vi mysa ner oss med lite gott att äta och se på någon film. Mys.

Vad gör du idag? Har du några planer?

Kärlek till dig!

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92