28.2.18

God dag mina vänner, allt bra med er? Har ni som jag tänkt på att vi imorgon går in i årets första vårmånad? Hur mysigt? Dock så är det inte särkilt mycket vårkänslor inom mig just nu om man säger så, vi har -15grader här i Vänersborg och snö överallt, men fågelsången är i fullgång så lite vår måste det ju ändå kallas?

Idag så är ytligare plugg som står på schemat, vi har vår första tenta om en vecka och jag känner mig verkligen helt LOST! Men det ska bli så skönt när den är gjord och jag kan lägga min fokus på flytten istället, det känns verkligen som att jag inte har hunnit lägga en tanke på den kommande flytten mer än att jag har köpt flyttlådor, men that´s it. Längtar verkligen tills dagen kommer och vi får bo tillsammans igen jag och Johan, längtar! Eller bara tills den stunden kommer som jag känner att jag faktiskt är hemma och kan fokusera på inredning, skolan och göra middagsplaner för mig och Johan, alltså förstår ni hur mycket jag saknar sambolivet? Det är så tufft!

Så av ren nyfikenhet så måste jag fråga, har ni några vårkänslor?


Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92