24.11.17

Godmorgon min vänner. Hoppas att ni har vaknat upp med världens leende på läpparna med en stor känsla i hela kroppen om att det är äntligen har blivit fredag.

Idag så är det den 24 November och vilken dag det är. Om man börjar så här, om en månad så är det julafton och jag och min sambo sitter med julgröt och pussar "God Jul älskling" och bara myser för att det är julafton. Älskar julen!
Idag så är det även Black Friday och jag tror inte att jag är den enda som har vaknat upp och blivit spamad av allt och alla när det gäller butiker båda fysiska och online. Jisses! Idag skulle jag vilja vinna en miljon kronor eller något så att jag kan gå crazy på allt! Helt galet vilka fantastiska erbjudanden det är idag, och ja, typ resten av helgen, jag ska i vilket fall ta en lite titt, det har väl inte skadat någon, eller?

Nu ska jag njuta av lite frukost till mitt absoluta favorit reality tv, Svenska Hollywood Fruar, älskar tv3 som sänder gamla härliga avsnitt varje vardagsmorgon 09:55, perfekt frukostunderhållning.

Har fått en frukostdrille på havregrynsgröt för tillfället, toppat med kokos, chiafrön och linfrön tillsammans med en stor (lite för stor) sked med äppelmos! Mums! Inte jätte nyttigt eftersom att äppelmos inte är det nyttigaste här i världen men mums så gott.

Älskar mina koppar ifrån Nille, så fina med dem olika natur och djurmönster, perfekta nu till hösten, passar ju lite extra bra.

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92