24-09-17. Min Lördag.

Godförmiddag mina fina vänner, hur är allt med er denna (i vilket fall hos mig) mulna söndag?
Jag befinner mig återigen hos mina föräldrar i Vänersborg och ska just precis slå mig ner vid datorn för att redigera dagens video men eftersom att jag missade helt att uppdatera igår så ville jag slänga in ett inlägg till er och säga HEJ!

I fredags kväll så kom mamma på besök hos oss i Halmstad, vi hade en jättemysig kväll, åt god kvällsmat och pratade i massor.
Igår, lördag, så åkte jag och mamma in till stan för att besöka lite butiker, jag fyller snart 25år och ska fira det med en stor fest med temat "Great Gatsby" så jag är ute efter cocktailglas fast i plast eftersom att det passar temat men det är omöjligt! vet ni var man kan hitta det? Eller får jag nöja mig med "vin/ champagneglas" i plast... Hm

Jag är så stolt över mig själv över att jag faktiskt åkte in till stan i Halmstad med min mamma, tog en fika och gick i butiker. Det låter kanske inte alls stort så här i text men ända sen jag blev sjukskriven i December-16 så har jag inte velat åka in till stan själv, jag har tvingat mig in med hjärtat i halsgropen och med en kompis/sambo så nära mig som möjligt och med en keps/ solglasögon på för att kunna maskera mig så mycket som möjligt, men igår åkte jag och mamma in utan keps och solglasögon och gick i butiker. Visst vi gick omvägar och jag kollade mig om hela tiden men jag gjorde det och jag är så stolt över mig själv att jag faktiskt fixade det!
Galet va? Att man kan bli stolt över att man åkte in till stan med sin mamma och gick i butiker?

Nej, nu ska här redigeras!
Vad gör ni idag?


Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92