21.9.19

Godförmiddag!

Hej mina vänner och godförmiddag, eller börjar det närma sig eftermiddag?
Jag och Johan har verkligen tagit vara på denna lördagsmorgonen med en härlig sovmorgon och sen njutit av varje minut som går i mjukiskläder, kaffe och utan måsten, ni vet när allt blir och är sådär perfekt i en lugn harmoni.

Nu sitter jag i soffan, lyssnar på musik, dricker kaffe och bara njuter av att vara hemma, dem här senaste dagarna har varit fullproppade med aktiviteter och jag har varit på spång i ett och inte känt känslan av att "bara vara hemma" på nästan hela veckan, så när Johan egentligen önskade att vi skulle åka till Överby och veckohandla så kände jag rakt av, nej, jag vill bara vara hemma och va, småstäda, lyssna på musik, fuldansa till musiken och umgås med djuren och så fick det bli och det kunde inte ha känts bättre, han vill se annat än vårt hem och jag vill vara hemma, bästa kombon denna dagen.

Idag så är mina planer alltså inte många, dem är så där lata med endast en plan på agendan och det är middag på stan med familjen ikväll men utöver det tänker jag inte göra ett skit, hur underbart låter inte det?

Har du några planer för dagen?

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Borta bra men hemma bäst stämmer in så mkt på mig för visst är det hemma man kopplar av som bästkamillaskamera.com/
Sandifighter
Sandifighter ,
Så underbart att bara vara. Det gjorde vi med. Dottern pratade om att vi skulle gå ner på marken för att köpa godis, men när jag frågade i går så kände hon sig lika seg som mig, så vi struntade i godiset 😂😉sandifighter.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229