20.3.18

Godmorgon mina vänner!

Jag gick upp för dryga en timma sen och har nu mejlat lite, sökt sommarjobb och gått med Milon på en härlig morgonpromenad i solen och väntar nu på att mitt kaffe ska bli klart så att jag kan sätta igång med dagen. På fredag så är det dags för min nästa tentamen och jag är på riktigt helt lost... ämnet vi pluggar på är mikrobiologi och ingenting vill sätta sig, allt är en stor röra! Det ända som sätter sig är att det finns två typer av celler, en av dem är en bakterie och den andra tillhör oss människor och djur mm... men det är det jag kan... ingenting annat och det känns verkligen i mig, ni vet den där paniken som sakta smyger sig på sitt byte bakifrån, thats me.

Så idag så ska jag vara hemma och tentaplugga hela dagen även om jag egentligen vill pilla vidare här hemma, vi har kommit rätt bra iordning men det är det där allt smått som står överallt, inte riktigt hur jag vill ha det... men det löser sig, det finns ju en kommande ledig helg också.

Nu ska jag sluta gnälla och hämta mig kopp kaffe och starta dagens pluggdag...

Vad gör du idag?

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92