2 veckor gammal 

Den bästa tiden är nu.

Jag har med handen på hjärtat försökt att få ut detta inlägg sedan klockan 9.00 imorse men har av olika anledningar blivit avbruten ett ex antal gånger, så nu si så där 6 timmar senare ett nytt försök.

Just nu så sover lilla W bredvid mig i sin vagn så jag passar på att avnjuta en kopp kaffe och skriva detta inlägg.

Idag så blir W hela 2 veckor gammal och jag både försöker förstå och ta in var tiden tar vägen... Jag har hört både en och två gånger om att tiden verkligen flyger iväg när man har barn och att man ska passa på att njuta av varje sekund för att han snart är 18 år och flyttar hemifrån för att börja leva sitt egna liv och jag har med sanning tagit detta med en nypa salt och tänkt att "tiden kommer ju inte att flyga iväg bara för att vi får barn", men så fel jag hade för dessa två veckor har verkligen känts som ett andetag, några minuter.

Det känns som att det var igår som jag låg där på förlossningen och krystade och inte två veckor sen. Tiden är verkligen märklig. Men jag njuter av varje sekund. Njuter av att vara mamma. Njuter av min son. Som jag älskar att vara mamma. Mamma till W och som jag älskar vår lilla familj. Jag är mer kär än någonsin i J. Känner en sån tacksamhet för mina guldkorn och familj. Livet leker verkligen just nu och jag kan inget annat än att känna mig lycklig. Lycklig från topp till tå.

Tänk att det var lilla W som låg där inne i magen och väntade på att få göra våran lilla familj hel, perfekt.

Jag hoppas att du har haft och har en helt underbar dag!

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
MissJohansson
MissJohansson,
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

2 veckor redan oj ja tiden springer verkligen. Ibland tar det tid för mig med att skriva ett inlägg för saker kommer ibland i vägen 😊

nouw.com/2barnsmammaochfru
MissJohansson
MissJohansson,

Ja det gör det verkligen! Vad händer med tiden? Skönt att jag inte är själv! Stor kram!

nouw.com/missjohansson
corneliadahlqvist
corneliadahlqvist,

åh va mysigt, grattis till 2 veckor med lillen! <3


nouw.com/corneliadahlqvist
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92