14.7.18

Godmorgon mina vänner!
Ska jag riktigt brutalt ärlig med er så sitter jag nu och bloggar ifrån toaletten här på campingen, dagen är full med eventuella aktiviteter så man får hitta sina tillfällen att bloggen, sen behöver man ju kanske inte vara så ärlig med att skriva exakt var man bloggar men, jag bjuder på den.

Vi vaknade för ca 1 timma sen och jag har så sjukt ont i ryggen, 3 nätter på en stenhård madrass är ingenting min rygg är glad i och jag har börjat saknar min egna säng något enormt! Men lite yoga på detta ska väl mjuka upp ryggen?

Idag så skall vi njuta av våran sista dag här på campingen med en eventuell paddeltur, en massa bad och grillning och lite yoga för mina del. Det är helt sjukt att vi åker hem redan imorgon och att min semester är slut... var tog tiden vägen? Vi kom ju precis hit!! Eller det är vad jag tycker i vilket fall.

Igår kväll så lyxade jag och mamma till fredagskvällen med ett besök på campingens egna resturang, riktigt gott, en laxbit som verkligen smälte bort i munnen med ett riktigt gott glas vitt vin.
Lyx,lyx, lyx!

Vad gör ni idag?

Gillar