11.12.19

Godförmiddag

Den största skillnaden med att plugga på heltid och hålla på med sociala medier är att tiden går in i varandra. När jag pluggade så kunde jag välja och planer in min tid på ett annat sätt som jag känner är sjukt svårt just nu när jag jobbar heltid, vill spendera mycket tid med min fina man, familj och vänner samtidigt som jag brinner och verkligen inte vill något annat än kämpa på med podd, blogg och youtube med allt vad det nu innebär. Tänk om jag fick några fler timmar på dygnet. Tänk om jag kunde skräddasy mitt egna schema så att jag han med precis allt. Ska jag vara ärlig så önskar jag ibland att jag hade ensån där pausklocka. En såndär som gör att jag kan pausa tiden, köra på med mitt för att sedan trycka på play igen och vara i fas. När jag blev sjukskriven för 2 år sedan så var jag ett uppstressat vrak och den största fasan jag har är att hamna där igen för att jag vill så mycket, att jag har så mycket energi.

Jag vet inte varför jag skriver detta. Varför jag väljer att bara dela med mig om detta just precis just nu, idag men när jag tittar i min kalender och ser allt som jag borde ha gjort tills idag men inte hunnit så blir jag besviken samtidigt som jag vet varför.

Även om det är tufft att förstå, acceptera och inse så är det faktiskt JAG som är viktigast i mitt liv. Inte du, min man eller min familj utan jag. Fungerar inte jag så fungerar ju ingenting. Visst är det en läskig tanke?

Onsdagar betyder sovmorgon för mig och jag har spenderat den med mig själv, hemma framför Bachelor med en god frukost i mjukiskläder omringad av mina små guldkorn. En helt perfekt förmiddag med andra ord. Nu ska jag snart gå till jobbet och ikväll kommer jag att parkera mig själv i soffan och inte göra någonting. Ge mig själv ledigt. För även om det är sjukt svårt för mig så behöver även jag en kväll OFF.

Jag hoppas att du får en underbar dag och glöm nu inte att ta hand om dig! För igen, DU är den viktigaste personen i DITT liv.

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92