1 vecka sen

Innehåller affiliate-länkar

Jag kom precis att tänka på en sak, att idag så är det precis en vecka sen jag fick beskedet om min allergi. Idag så har jag vetat om varför jag har varit kroniskt förkyld i månader och idag är det en vecka sen som jag började äta mina allergitabletter.

Så vad är det för känslor som har legat som inbunden i mig denna vecka som kommit och gått snabbare än SJs snabbtåg, jo det som jag skrev i ett tidigare inlägg (läs det här) att jag äntligen kan andas igen med näsan. Det är en sån sjuk lättnat att kunna andas med nästan och inte hela tiden behöva gå runt med en öppen mun för att kunna få ner den luften som jag vill få ner i lungorna. Jag är fortfarande otroligt besviken på resultatet samtidigt som jag är tacksam över att jag har fått ett resultat, förstår ni hur jag menar? Jag kan inte säga att jag har slutat att mysa med mina djur, förbjudit dem att vara i sovrummet och behandlar dem olika nu än vad jag gjorde när jag fick beskedet om min allergi för det gör jag faktiskt inte, jag tänker inte alls på det och det måste i mitt huvud vara tack vare mina allergitabletter som faktiskt fungerar superbra och att jag tvättar händerna stup i kvarten men ändå. Mina djur är som mina bebisar och jag tänker göra allt för att det skall fortsätta att gå så här bra som det gör nu, nu är det endast ögonen som svider och är irriterande som jag faktiskt måste göra någonting åt. Något tips?

Men tänk, en vecka, hur fort det faktiskt har gått.

Nu sitter jag precis vid datorn och ska ta mig en härlig dusch. Dagen har verkligen flygigt förbi och jag längtar bokstavligen till sängen just nu. Hur kan man vara så här trött redan?

Jag älskar verkligen min tjocktröja i korall och har fått frågor om den, den är ifrån nelly.com och ett reafynd trot eller ej. Hittar självklart inte just den tröjan men en som är otroligt lik. Den är så skön, snygg och man kan verkligen klä upp den eller klä ner den. Love It! Precis som jag vill ha det.

Nu ska jag sova, tråkigt men sant men jag är såå trött... Hoppas att ni har haft en fin dag mina vänner.


Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92