Header

Godmorgon mina vänner!
Jag snittet in på telefonen lite snabbt och skriver till er, hej och godmorgon!

Jisses vad jag är trött idag... helt sjukt, ögon vill stänga sig och jag vill bara sova, detta kan dock ha att göra med att jag har råkat läsa in fel bok till idag och fick igår när allt jobb var klart läsa 75sidor om arbetsmiljö och hälsa... inte det roligaste sättet att avsluta gårdagen på men, har man läst fel får man läsa om.

Hoppas att ni har fått en fin start på morgonen vänner.

Allt du behöver till skolan mat, frukt och mycket kaffe.

Kärlek till er! 
XoXo

Miss Johansson 

Likes

Comments

Jag älskar verkligen Therese produkter ifrån hennes tidigare kollektion så ni förstår nog min längtan efter att få testa på dessa produkter, jag menar, återfuktande serum, dag och nattkräm, ansiktsmask, ja ni förstår nog vad jag vill komma, längtar!

Någon av er som har hunnit testa någon av dessa produkter än? Håller dem måttet?

Kärlek till er! 
XoXo

Miss Johansson 

Likes

Comments

Jag har precis kommit hem från skolan och sitter nu i soffan med två mysiga hundar och tänker bara andas i två minuter. Om två minuter måste jag bättra på mitt smink och fixa håret. Om 5minuter så borde min syster vara här och vi ska tillsammans åka till etage och spela in en ”huvudvideo” och en ”teaservideo”till mitt event nu på lördag! Jag är verkligen så taggad! Det ska verkligen bli hur kul som helst, börjar dock att bli lite nervös men det är väl hur det ska vara? Eller?

Dock så är det verkligen mycket i skolan nu och jag börjar verkligen bli påmind om att detta inte är gymnasiet utan högskolan och undrar hur fasen jag ska få in och lära mig all information?!?! Panik!

Kärlek till er! 
XoXo

Miss Johansson 

Likes

Comments

Godmorgon mina vänner!
Jag har vaknat upp jättetäppt till en tv som inte vill visa mig nyhetsmorgon på TV4, alltså... innan jag började skolan så kollade jag alltid på ”Svenska Hollywoodfruar” till frukosten men nu när jag är uppe något tidigare så passar verkligen nyhetsmorgon perfekt till kaffet, vad vis och gammal jag lät där.

Dagens planer är att åka till skolan och gå på föreläsningar.

För att i eftermiddag åka till Etage och spela in en teaser inför mitt event på lördag samt eventuellt shoppa lite, vem har dött av lite shopping liksom?


Hoppas att du får en fantastisk dag!

Kärlek till er! 
XoXo

Miss Johansson 

Likes

Comments

Jag måste få skriva av mig lite, visst det är kanske ingenting men jag måste bara få dela med mig om mina tankar och allt vad det nu kan vara, visst det är kanske inte så farligt som titeln lyder men ändå.

Jag har en person på min snapchat som skriver och ringer till mig dagligen och hela tiden och då menar jag verkligen HELA TIDEN oavsett tid på dygnet.
Personen la till mig på snapchat och började skriva till mig runt maj förra året och har sedan dess fortsätt att dagligen kontakta mig, så om jag ska vara ärlig med er så har jag börjat fundera på om denna personen verkligen är den personen som hen utger sig att vara.

Personen säger att hen är en flicka på 9år och det som gör att jag är osäker på om detta faktiskt stämmer är det som skrivs till mig...

"Jag älskar dig, du är den bästa människan som finns! Snälla svara när jag ringer för jag ÄLSKAR DIG!"

För att nästa stund skriva

"Jag hatar dig ditt äckliga luder, jag önskar din död för du bryr dig inte om någon annan utan tänker bara på dig själv din äckliga hora, du borde bli dödad, om du inte svara mig så kommer jag personligen döda dig"

För att nästa stund skriva,
"Hej vad gör du? Kan jag ringa till dig? Jag älskar dig på YT"

Förstår ni min frustration? Förstår ni min rädsla även om detta lätt kan vara just en 9årig flicka? Men orden denna personen väljer att skriva till mig när jag inte svarar gör mig verkligen mörkrädd, vem skriver såna saker riktat till en person? Vad har jag gjort?

Jag sitter inte på snapchat hela min lediga tid och jag kan vara svår att få tag i ibland, oftast för att jag inte hinner sitta med telefonen jämt men också för att jag inte orkar. Jag har berättat ett antal gånger på just snapchat att jag inte vill att personer skall ringa mig via snapchats "ring funktion" jag vill inte det så varför respekterar man inte detta? Och då har inte detta någonting med någon person att göra utan endast för att jag har en lätt telefonfobi.

Jag vet att det bara är att blockera personen, vilket jag har gjort men ändå så fortsätter det, jag vet inte vad jag gör för fel... något fel måste jag ju göra.

Nu blev detta ett långt och tråkigt inlägg men jag känner att jag måste få skriva av mig för det senaste som skrevs blev droppen för mig, jag tycker att detta börjar bli lite läskigt och särskilt när ord som "kommer jag personligen se till att du dör" dyker upp i meddelanden...

Har någon av er vart i denna situationen?

Jag har flera gånger funderar på att sluta med youtube och stänga ner min sanpchat men då drabbar ju det alla andra som faktiskt bara stöttar mig och faktiskt gillar det jag gör.

Oj vad rörigt detta blev.... Men det är så irriterande!

Men innan jag tar och avslutar så måste jag få skicka en stor puss och kram till er alla som läser min blogg och följer mig på youtube. Ni ger mig så mycket! Ni är helt enkelt bäst, så är det bara.

​Min senaste vlogg på kanalen, riktigt nöjd och har verkligen kommit fram till hur mycket jag saknar att just vlogga, det är så mysigt. 

Kärlek till er! 
XoXo

Miss Johansson 

Likes

Comments

Contains affiliate links

This post contians adlinks from Adviral

Godmorgon mina vänner!
Nu är veckan med stor V startad och jag har precis fått i mig lite frukost för att snart dra mig vidare mot en ny vecka i skolan, så kul!!

I övrigt så är dagens planer inge vidare bloggplaner direkt, plugg och övning inför eventet och jobba vidare på min superkur mot att bli superfrisk inför lördag, ingen nedrans förkylning ska få förstöra mitt event! Ha!


Jag måste passa på att tipsa er om min nya favorit handkräm ifrån Therese Lindgrens hudvårdskollektion, den fungerar så bra för mina torra händer!
Varje vinter när det blir kallt ute så blir mina händer och läppar jättetorra men jag upplever inte samma torrhet nu. Så en stor tumme upp!
Ni hittar hennes kollektion HÄR!

Kärlek till er! 
XoXo

Miss Johansson 

Likes

Comments

This post contains adlinks from Adviral

Jag älskar silversmycken, just nu så vill jag ha guld och mässing på all inredningen i vår nya lägenhet men när det gäller smycken på mig själv så älskar jag silver smycken och silver! Alltså hur snyggt?
Så ni förstår säkert min lycka när jag såg att favoriterna på glitter har 50%rabatt på alla silversmycken när du köper två produkter, alltså köper du två silversmycken så får du det ena för 50%rabatt! Alltså! Hur bra?

Ni kommer direkt till glitter.se genom att trycka HÄR!

Här är några av mina favoriter, jag menar, hur fint? Älskar verkligen när det är enkla och fina silversmycken, så enkelt, personligt och snyggt.

Vad föredrar du? Om du var tvungen att välja.
Silver eller guld smycken?

Kärlek till er! 
XoXo

Miss Johansson 

Likes

Comments

Nej, nej, och nej. Precis som titeln lyder så är det dessa ord som går i huvudet just nu... som jag skrev imorse så är det endast en vecka kvar till mitt event på Etage köpcenter här i Trollhättan då jag ska sjunga och bjuda på en show men, och nu till anledningen till orden nej, nej, nej och åter nej, jag börjar känna av min hals och min näsa är täppt, allt seriöst? Jag har inte tid att bli sjuk och särskilt inte denna veckan med inspelningar av videos inför eventet och eventet! Så just nu så blir det kur av ingefära, citron och honung, vitlök och alla andra husmorstips som finns där ute. Jag har inte tid att bli sjuk nu och inte framöver heller för den delen.... Åh jag orkar inte! Så har ni några husmorsknep mot förkylning som jag inte har nämnt så snälla hjälp mig! Får panik på detta alltså!


Kärlek till er! 
XoXo

Miss Johansson 

Likes

Comments

Godmorgon mina vänner!
Allt bra med er?
Jag sitter yrvaken och klunkar kaffe med en lätt ledsen känsla i kroppen, idag så åker min Johan hem till vår lägenhet i Halmstad och jag ska snart köra honom till tåget i Göteborg. Jag hatar verkligen dessa stunder. Hatar DEM! Det är som en lång utdragning av en tand, man vet att det kommer och man spenderar varje minut tills det skall ske att tänka och grumla på vad som komma skall, fy! Jag avskyr att vara särbos, jag avskyr att inte kunna vakna bredvid Johan varje morgon, jag avskyr att vi inte äter middag tillsammans varje dag, jag avskyr att vara ifrån honom, jag avskyr allt med det, så det glädjer mig något enormt att nedräkningen äntligen har börjat och att vi om mindre än en månad får göra allt det där och bli sambos igen.

Nedräkningen har börjat.

Dagens planer blir att förbereda den kommande veckan i detalj. På lördag så är det äntligen dags för mitt event "får jag låna dig en sekund" så planering och övning står på schemat, samt en mängd pluggande inför min första tenta som sker om två veckor, hur nervöst?

Så vad gör du idag?Är det en person som tar det lugnt på söndagar eller planerar veckan i detalj?

Kärlek till er! 
XoXo

Miss Johansson 

Likes

Comments