Hej mina vänner och godmorgon på er!
Idag så är jag trött, inte bara för att det är tillbaka till jobbet som gäller och att det är måndag utan också för att jag har sovit så otroligt dåligt i natt... igår kväll, gjorde jag verkligen det sämsta som jag kunde göra, jag tittade ut genom fönstret och såg att det var fullmåne och sa högt för mig själv ”titta, det är en vacker fullmåne ute” och sådde på så sätt ett litet frö för en sömnlös natt... Jag vet egentligen inte om jag tror på just detta men en natt som har innehållit typ 3timmars sömn berättar ju något annat.

Så nu sitter jag här, trött men ändå redo för en ny vecka, utan sjukdom och med nya spännande äventyr! Or something like that.

Jag startar i vilket fall upp denna veckan med en riktigt Mysmorgon framför nyhetsmorgon med djuren, frukost och tända ljus samtidigt som jag tänker för mig själv varför jag inte alltid startar måndagarna såhär? Det ger och gör ju sååå mycket för veckan...

Idag så är planerna att jobba, öva till Joyvoice på torsdag, äntligen! (Som jag har längtat att få starta igång med en ny termin!) och eventuellt baka en morotskaka.... det är ju aldrig fel.

Tror verkligen att detta kan bli en riktigt fin dag.

Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer

Säga vad man vill om regn, blåst och jävelskap men som ni säkert redan vet så älskar jag hösten och en av anledningarna till detta är pga alla färger som just hösten bjuder på, naturen ändrar färg, dofterna blir fräscha och energin skapar lugn och idag fick jag vara med om precis detta och jag kan med det konstatera att hösten nu är här. Ska vi ta två sekunder och bara andas in detta?

Jag och mamma bestämde oss för att ta en härlig höstpromenad i skogen med hundarna med en härlig fika och i samband med detta köra lite träning när vi ändå var där och dagen blev helt perfekt.

Jag kom precis hem och känner ett stort lugn i hela kroppen, att vara i skogen, andas in och ut den härliga luften ger verkligen det där extra att avsluta denna sjuka (literally) vecka på och det bästa sättet att börja en ny på.

Gillar

Kommentarer

Hej mina vänner och godmorgon på er!
Det är söndag och inte alls förvånande att jag och Johan lyxar till det med amerikanska pannkakor till frukost framför lite serier med tända ljus, mys delux!

Igår kväll så hade jag och Johan en sån där perfekt kväll. Vi lagade god mat, tände ljus och satte på jazzmusik så helt utan förvarning hade vi fått till en av dem mysigaste kvällarna och dejterna på länge, bara sådär, jag och han.

Det vart verkligen perfekt!

Idag så ska vi mysa vidare, jag och mamma tänker åka upp till skogen med hundarna och sen förbereda mig inför imorgon, äntligen är det dags att åka tillbaka till jobbet. Förstår ni att jag längtar? En vecka i sjukstugan är mer än lagom för mig.

Vad gör du idag? Något kul planerat?

Gillar

Kommentarer