Fuck cancer!

Tillsammans med Marica har jag startat ett projekt som vi har valt att kalla Fuck Cancer - För unga vuxna!

Måler med detta projektet är att sprida ordet om just unga vuxna som får cancer samt sprida ordet om organisationen Ung Cancer!

Jag fick upp ögonen för Ung Cancer när min yngsta lillebror Marcus fick testikelcancer våren 2012!

Sprid gärna ordet om vårt projekt och få en länkning hos både mig och Marica som tack för hjälpen!


Är du en ung vuxen som har drabbats av cancer eller är du anhörig till en ung vuxen som har fått cancer och vill få din historia berättade hos oss så maila mig på contact@missjennifer.se så skickar jag frågorna där genom!


Vi har även startat en insamling där där första målet är att samla in 6 000 kr innan året är slut! Alla donationer går oavkortat till Ung cancer!

Skänk gärna en krona eller två!


Ung Cancer är en ideell organisation utan ekonomiskt stöd från stat, landsting eller kommun. I stället finansierar de sin verksamhet genom intäkter från webshopen, företagssamarbeten, donationer från företag och privatpersoner, insamlingar och föreläsningar.


"Ung Cancers intäkter går till att finansiera verksamhet, personligt stöd och rehabilitering för unga vuxna cancerberörda, och till vårt arbete med att informera och debattera för att förbättra villkoren för gruppen. Du kan läsa mer om vad Ung Cancers intäkter går till i vår senaste verksamhetsberättelse för 2016."


Kram  Jennifer​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments