Jag vet inte om jag är ensam om denna problem men det kan bli så himla förvirrande om en kille inte vill ha sex med en tjej. I dagens värld så känns det som att allt är fel i princip, vi är aldrig nöjda. Är killen för snabb med att vilja hoppa i säng tror tjejerna att han är nog bara ute efter sex medan om han däremot är för seg så börjar vi spekulera vad det är för fel på oss direkt. Varför vill han inte ha sex? Man kan sitta och psyka sig själv i en oändlighet. Men vad vill vi kvinnor egentligen? Längst inne så har de flesta tjejerna en romantisk ideal om att killen ska vilja tycka om en som man är och inte bara för utseendets skull. Medan vi även har våran djuriska sida som bara vill tränga fram så fort vi träffar en atraktiv kille. Det känns som att varken ena eller den andra är bra längre.

När en kille inte direkt vill ha sex kan det betyga främst två saker. Antingen är han oatraherad och ser dig mer som en vän material eller så vill han bara visa att han vill lära känna dig först för att markera att han inte endast är ute efter en fysisk relation. Det är väldigt bra att den faktiskt finns sådana killar som vill se vem du är i andra sammanhang också än framför en film i soffan som snabbt kan förvandlas till något annat. Men den frysiska atraktionen och passionen mellan två människor är minst lika viktig som resten. Om man inte fungerar på den fronten kan man aldrig vara tillsammans som ett par enligt mig iallafall. "Man måste ju provköra bilen innan man kan köpa den". Går det för lång tid innan någon fysisk relation uppstår finns det risk att någon av partnern blir ostimulerad och söker sig till någon annan bara för att ersätta den biten som inte finns i relationen. Detta kan lätt leda till destruktiva vanor och en osund relation. Frågan är bara hur länger är det rimligt att vänta på att den andra? Det känns som att det har blivit mer ombytta roller och att det numera är kvinnorna som blir mer otåliga om killarna inte vill hoppa i säng med de.

 Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Höst mörkret är här och man börjar "gå i ide". Det är inte lika kul att gå ut eftersom det börjar bli så kallt och mörkt, längtar redan bara till våren. Vid den här tiden börjar folk värdera mer kring deras känslomässiga tillstånd och fler kommer på att de känner sig ensamma.

Vid den här årstiden vill alla ha en partner och mysa med och känna sig behövd av. Det känns som att man blir mer labil på vintern och behöver en partner på ett annat sätt.

Eftersom att man tittar mer på filmer också blir det lätt hänt att man blir ännu mer sugen på kärleken pga alla fina filmer. Klart att man sedan börjar reflektera och jämföra varför man själv inte har det så perfekt och sagolikt.

Vi får bara inte glömma att det riktiga livet inte direkt är så lätt och våra relationer sällan kommer bli som i en film. På sista tiden har man blivit lite bitter och alldeles för realistisk för att gå på de naiva kärleksfilmerna som alltid slutar lyckligt. I våra mänskliga relationer får man jobba hårt för att kompromissa och respektera varandra. Men om man lyckas med dessa saker och kan få ett starkt kärleksband med sin partner som varar i båda lätta och svåra tider så bör man hålla hårt i det och aldrig ta det för givet!

Likes

Comments

Sex är den största drivmekanismen i dagens samhälle känns det som, vi kan inte vara utan den men den kan ibland göra saker väldigt komplicerade. Allt verkar kretsa kring det och vi spelar en massa spel för att antingen få eller låta bli att ge..

Är man en tjej så känner man pressen (enligt vissa) att inte ge det så snabbt för att man inte ska verka "lätt" eller förlora killens intresse, enligt mig är detta bullshit. Killen kan ju ligga runt hur mkt som helst och endast bara uppfattas som en kille alla vill ha. Skippa spelen och kör bara.

Det andra saken som blivit väldigt vanligt är sex utan relation det vill säga man bara hänger lite sen går alla åt sitt. Enligt vissa kan detta funka jätte bra medan andra kan uppleva det som jobbigt när det blir känslor inblandade. Oavsett vad alla säger speciellt killar om att man kan ha sex helt utan känslor stämmer detta inte enligt mig. Iallafall inte om det är grymt och ni har en galen passion. Då kommer automatiskt känslor in i bilden eftersom att man gillar det så mkt och alltid vill få uppleva den känslan igen. Det blir som en slags drog som du inte vill släppa längre, du vill ha det jämt (för dig själv och inte bara vara en i mängden) det är just här det kan bli väldigt komplicerad om båda inte känner så starkt. Då blir nämligen den ena personen mer involverad och utsatt för att bli sårad. Samma problematik uppstår när man gör detta med ett x. Man har gjort slut men funkar bra i sängen därför tänker man att det kan ju inte va så big deal att fortsätta bara på den nivån. Sanningen är att på det sättet kommer man aldrig att gå vidare. Det är sällan båda partnerna bara vill en och samma sak, tyvärr. Någon vill alltid något mer och tror att man kan komma dit via sexet.

Dessa lekar är väldigt farliga för att du kan utsätta dig själv för sorg om det inte går som du tänkt och du bara är en redskap för någon annans njutning och bekvämhet!Likes

Comments

Ordet känslor, vad väcker det för känslor inom er?

Vissa upplever att det är positivt medan andra tycker att det är jobbigt. Visst är detta extremt relativt beroende på vad man är för människa och vilka tendenser man har att släppa in en annan människa, då syftar jag på det känslomässiga planet.

Beroende på dina erfarenheter eller din uppväxt blir man på ett speciellt sätt och agerar på ett sätt när det kommer till känslor. Finns sådana människor som bygger murar kring sig och vägrar släppa in ibland senare, ibland aldrig. Dessa typer av människor är väldigt svåra att hantera då man inte kan tyda de på något sätt. De vill helst skydda sig själva på det känslomässiga planet eftersom att de upplever att känslor kan sammankopplas lite med svaghet och då kan man bli utnyttjad, därför är det bäst att aldrig känna något. Men har man den filosofin är man nästan helt inkapabel att utvecka en relation. Din partner tröttnar nog efter ett tag på att du är en iskall människa som aldrig vågar satsa eller ta rister. Sådan människa är jag med, därför förstår jag de som har svårt att släppa in någon, då får den människan nämligen någon slags makt över dig och ditt "inre". O andra sidan handlar väl kärlek om att släppa in och ta risker. Man kommer aldrig kunna bli kär i någon om du inte kan ta in känslor. Men vem vet om den människan inte använder denna gåva på fel sätt och sårar en. Dessa frågor kan diskuteras väldigt länge och vi kan konstattera att det är väldigt riskabelt att öppna din själv för en annan människa. 

Hittar man rätt och lyckas öppna sig för rätt människa kommer man såklart att tacka sig sjävl för det senare då det är var det. Jag beundrar sådana människor som är väldigt öppna känslomässigt och inte kör en massa spel. Då  de så kallade "spelen" förstör dagens människor. Alla är så rädda och inte vill utsätta sig för sorg och därför gå över till något taktik spel istället för att lära känna någon på djupet. 

Ta risker, annars kan du aldrig lyckas! 

Likes

Comments


Likes

CommentsLikes

Comments

Rubriken talar för sig själv! Vilket är viktigast? Jag vet svaret själv, det är väl klart att kärleken vinner men jag ska förklara lite mer hur jag menar.

Vi lever mer och mer i en "fysisk värld" med det syftar jag på att sex har blivit så himla lätt tillgängligt och öppet. Man sjunger om det, pratar öppet om det på TV samt söker sig till det på nätet. Dessutom upplever jag att otrohet också blir mer framträdande av fysiska anledningar i dagens samhälle. Fler och fler som söker sig till passion utan känslor inblandade och fortfarande vill stanna tillsammans med sin partner. Falskhet, lögner och frästelser blir allt vanligare i samband med sociala medier. Jag finner det väldigt tragiskt att det har blivit så och båda könen är lika skylldiga, det har nästan blivit som en dålig trend. Jag upplever i min egen vardag också hur mycket mer jag stöter på killar som hör av sig och bara är ute efter en sak samt öppet berättar att de faktiskt har en flickvän hemma men är enbart ute efter lite skoj. Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta över denna fenomen.

Men det klart man tänker att om det börjar bli så vanligt så kan det lika gärna vara jag någon vacker dag som sitter hemma och blir bedragen av min kille. Man vill ju inte riktigt ge upp sin relation som är bra, trygg, balanserad men endå få lite extra fysiskt njutning då man kanske inte har samma glöd i sovrummet som innan. Vart är världen på väg egentligen? Ska det seriöst få vara såhär? Nu sitter inte jag och säger att alla är såhär det klart att det fortfarande finns sunda relationer också med trohet och respekt men i relativt liten andel tyvärr.

Likes

Comments

Sommaren var helt underbar, vädret var dock förfärligt men jag var singel balanserad och avslappnad. Hade inte så mycket bekymmer för en gång skull och kunde slappna av helhjärtat och bara njuta. Nu närmar sig sommaren sitt slut och det är dags att förbereda sig för det tråkiga mörka vinterhalvåret vilket känns sådär. Jag ha en helt ny tid framför mig med förmodligen ett nytt jobb många utmanade kurser i skolan och en massa roliga rester att ta igen.

Denna tid kommer i fortsättningen också enbart handla om mig och min egna tillvaro då jag för tillfället vägrar släppa in en man i mitt liv, även om jag ibland kan sakna att han en person som ger mig kärlek. Jag måste fokusera ännu mer på skolan för att prestera och sen börja planera min utlandsresa. Ingenting kan hindra mig från att fullfölja mina drömmar, en av de många positiva faktorerna av att bara behöva tänka på sig själv.

So go girl!!


Likes

Comments

Svek och lögner har nått en helt ny nivå. Det är så svårt att beskriva hur jag känner inombords. Vet inte varför jag förtjänade att sättas i en sådan äcklig situation av Gud. Vet inte varför jag behövde uppleva ett sånt stort svek av någon jag faktiskt hade tillit för en gång i tiden. Nu spelar det ingen roll, det som har hänt har hänt oavsett hur länge man analyserar och frågar sig själv varför det hände. Gäller bara att bearbeta och gå vidare. Just det steget är så svårt, så otroligt svårt! På denna front sätts man verkligen på prov för att i mitt fall när man möter sitt hatade förflutna på nästan en daglig bas (på ett eller annat sätt) kan man i princip aldrig släppa det helt. Varför är vi människor så god trogna? Att vi alltid tror att folk faktiskt kan förändras till det bättre? Vi människor är så olika vissa är bra vissa är inte alls det. Så är det bara, vi kan inte alltid utgå ifrån hur vi hade varit eller gjort i en viss situation för det är INTE vi som agerar i den situationen!! Det är en annan människa som förmodligen har helt andra värderingar om rätt och fel än vad vi hade haft.

Jag tror mycket på att det är vi som avgör saker här i livet beroende på hur vi är som människor kommer framtiden och andra bemöta och behandla oss. Karma, alltså hur vi har behandlat människor tidigare eller vad vi har gjort för saker kommer att slå tillbaka på oss förr eller senare. Jag skall erkänna att jag inte alls varit en bra människa tidigare i varken mina relationer eller vänskap. Jag har lekt runt med folks känslor och dragit nytta av det jag kan. Har aldrig varit känslomässigt involverad i en relation tills min sista. Mycket av vad som har hänt mig kan jag koppla ihop med de tiderna jag var en hjärtlös och ond person som bara klev över folk. Man kommer nog inte undan för sina gärningar vad man än har gjort kommer sanningen fram och man bestraffas på något sätt under sitt liv.
Därför måste man alltid tänka över vad man är för människa och hur kan man förändra sitt beteende till det bättre!! Behandlar någon oss dåligt förtjänar de inte att du ens skall finnas i deras liv! Du skall vara den som är smartare och gå vidare och blir en bättre och starkare person.


Likes

Comments

Ordet är väldigt svår definierat! Vissa faller oftare vissa lyckas nästan aldrig bli det men när man väl utvecklar kärlek för någon är det väldigt svårt att sluta! Att sluta älska någon; vore så skönt om det fanns en medicin att hämta ut på apoteket och få det överstökat men nej! Så lätt är det inte, det tar långt tid att ta sig igenom det och glömma känslorna man en gång hade för den personen. Det värsta är att även om man bara har upplevt besvikelser och svek från den personen den sista tiden av relationen lagras allt positivt på minnen mycket djupare och man lever kvar i det som man upplevde när man var som lyckligast. Man älskar alltså inte personen längre i nutid utan rättare sagt känslan som den personen fick dig att uppleva. Med tiden växer man ifrån varandra och minnena lever endast kvar i ert förflutet som sedan sakta, väldigt sakta.....försvagas och suddas ut. När man tittar på den personen, tar på den personen som man en gång älskat mer en allt annat här i världen och bara kan känna kyla och distans kan man nog konstatera att man längre inte är kär. Tiden för eran kärlek har redan passerat och kommer nog aldrig tillbaka!


Likes

Comments