Mathew vill jättegärna åka iväg för en veckas semester typ omgående. Jag är inte så jättesugen - orkar verkligen inte hela det här böket med att flyga just nu. Joseph är verkligen i "värsta" åldern för sådana äventyr - är helt säker på att det kommer bli lättare igen om något halvår/år men just nu är det myror i benen och noll koncentrationsförmåga. Dubai över jul och nyår har ju varit uppe på tapeten. Men vi har bestämt att det inte blir över jul/nyår då vi flyger hem till Sverige precis efter. Någon måtta får det vara - tror inte vi mentalt orkar bråka med så många flygresor inpå varandra.

Just nu pratar vi fortfarande om Dubai - fast i November/början på December, alternativt Mathews favoritresemål som vi varit till flera gånger redan, Marrakech. Dock känner jag lite så att Marrakech inte är helt fantastiskt med liten. Allt jag gillar att göra där är att gå på SPA, besöka Royal Equestrian för en ridtur eller gå ut och ha en lång middag med magdansöser i bakgrunden. Inte direkt jättebarnvänligt med andra ord.

Vi har rest väldigt lite i år jämförelse mot vad vi brukar. När Joseph var under ett åkte vi flera gånger till Sverige plus Spanien, Italien, Schweiz, Frankrike.. Men i år var vi bara i Paris och Cypern och flera gånger i London då men det räknas knappt. Känner jag min sambo rätt kommer vi inte veta förens han dyker upp med ett - vi åker om tre dagar! Har nog aldrig träffat någon som är så spontan - på gott och ont.

Lite bilder från Marrakech och en på oss från Mexico dök in med :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

YouTube
Jeannazebik