Hejhej bloggen!

Varför uppdaterar jag nu? Jag vet faktiskt inte😅 Jag är på tåget och jag har inget att göra! Det kan ha en betydelse i detta. Nu kommer verkligheten: jag kommer inte blogga så ofta för jag har inte tid. Om ni vill ha mer uppdatering kommentera och gå ni och följ min instagram:Gretanilssonn och min snapchat:greta_hello.

Imorgon så ska jag åka till Stockholm och tävla i judo, det ska bli jätte roligt. Men aja...

Idag hade jag prov i Tyska och jag vet inte hur det gick men man får väll hoppas på det bästa, jag köpte också en liten Marabou choklad så jag kan ha lite fredagsmys hemma!

Mesans jag pratar om fredags mys: jag rekomderar serien Glee, den är så bra och jag vet att man kan se den på Netflix. Jag är nu på säsong 4 och snart på säsong 5 så snart har jag tittat klart på hela serien😥

Detta kanske inte blev mitt längsta inlägg men vi ses i nästa!

Hejdåå😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej jag tänkte bara skriva något kort idag❤️ Jag har ju börjat 6an i år och jag har haft ganska mycket prov och sånt redan! Idag så hade jag 3 PROV!!! Sååå jobbigt för jag var sjuk från måndag till onsdag så jag fick inte veta om att vi hade 3 prov idag fören igår😱 Så jag fick plugga jätte mycket och nu är alla prov äntligen över😅 Jag längtar inte till nationella😭😭😭 Imorgon ska jag hjälpa pappa på gården så jag måste sova nu🐷🌸

GODNATT❤️

Likes

Comments

Hej, detta blir ett kort inlägg. Men jag tänkte bara skriva/berätta att vi har åkt till sommarstugan nu och att jag kommer blogga ganska sällan så ni vet! För just nu har jag inte så mycket tid! HEJDÅÅÅ

Likes

Comments

Heeeeeej, glad midsommar❤️🌸 Vi sitter just nu i bilen och vi är påväg till våra vänner (som vi ska fira med). Men kommentera vad ni ska/gjorde på midsommar! För det skulle vara jätte roligt att läsa! Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Vi ska inte göra så mycket eller jo men jag vet inte riktigt vad vi ska göra och så. Det ända jag vet är att vi ska köra 5 kamp för det organiserade jag och Matilda (min syster). Vi kommer komma hem sent idag så jag kommer inte skriva ett till inlägg idag men imorgon kommer jag skriva ett. Då kan jag skriva lite mer om vad vi gjorde osv. Det blir väll bra!

Om min videofyme:
Jag ska försöka vlogga på min kanal ganska mycket nu i sommar men jag ska också försöka ladda upp många andra videos. Ni kan kommentera på min första, ända video om ni vill att jag ska göra så. Jag heter Gretaskanal där om ni undrar. Men annars kan ni bara kommentera här för jag kan läsa här också. För det skulle vara kul att veta vad ni tycker så jag får några tips! Och en sak till: Hur många inlägg om dagen/veckan borde jag skriva? Kommentera vad ni tycker!

HEJDÅÅÅ🌸

Likes

Comments

Hej! Jag är så himla glad idag, om ni läste rubriken (som ni nog gjorde) så kan ni nog gissa varför jag är glad. JAG HAR EN IPHONE 6 NU! Den är så bra och jag bara älskar den mer och mer för varje sekund! Jag köpte den idag och till den köpte jag ett skärmskydd och ett skal. Annars har jag jobbat lite ute vid grisarna och så. Men jag är bara så glad, det går inte att beskriva! Nu ska jag sova!

God natt

Likes

Comments

​Hej detta blir nog mitt kortaste inlägg någonsin men jag ville bara lägga upp något innan skolan och jag har en väldigt stressad morgon så jag hinner typ inte skriva något så. Jag tänkte skriva en fråga här som ni kan svara på i kommentarerna och frågan är: Hur många inlägg tycker ni jag ska lägga upp om dagen om ni ens tycker jag ska blogga dagligen. Så det skulle vara jätte snällt om ni kunde lämna en liten kommentar, det var typ det jag ville säga. Kanske skriver ikväll men aja inte säkert.

HEJDÅÅÅÅ

Likes

Comments

Hej nu är det Måndag kväll och jag ska sova snart för jag har pluggat en hel del nu. STOLT. Men jag har inte gjort så mycket idag annars ås jaaaaa. Men just nu lyssnar jag bara på musik och bloggar ofc. Men asså jag kommer oftast bara skriva så här korta inlägg för jag har inte så mycket tid för jag måste plugga, träna... Så det är därför jag inte bloggar så jätte mycket. Och jag gillar bara att blogga på min dator så jag bloggar bara när jag har tid över hemma.

Nu ska jag faktiskt tipsa om en jätte bra bok på svenska och det är Cirkeln av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren. Den är så bra och det säger tjejen som typ aldrig läser. ''Cirkeln är första delen i Engelforstrilogin''. Men jag tänkte bara skriva det så ni vet att denna bok är super bra.

Nu ska jag faktiskt göra mig i ordning för att gå och lägga mig så Go natt

HEJDÅÅÅÅÅÅ​

Likes

Comments

​Hej, idag har jag inte hunnit/orkat blogga för att jag var på ett träningsläger hela dagen och sen har jag pluggat. Just nu är jag klar för att sova och är såklart trött så jag måste sova typ nu. Men jag tänkte bara skriva detta så ni vet varför jag inte har bloggat idag. Men oh jag har inget mer att skriva nu......

HEJDÅÅÅÅÅÅ

Likes

Comments

​Hej, idag ville jag bara vara lite social här på bloggen, iallafall idag var det en spring tävling och jag kunde inte vara med så jag fick heja på mina systrar istället. Annars tänkte jag bara skriva att jag har varit sjuk hela veckan och nu börjar jag må ganska mycket bättre och det är jätte skönt. Imorgon ska jag på ett mini läger som bara varar en dag men det ska bli jätte kul att vara där. Hoppas jag inte känner att jag fortfarande är sjuk eller så men det tror jag inte händer. Jag har ändå varit borta från skolan ganska länge nu så jag hoppas det har släppt helt. Men jag är så trött just nu så kanske skriverr något mer imorgon.

HEJDÅÅÅÅ

Likes

Comments

Hej idag tänkte jag bara skriva lite om mina tips och åsikter kring träning och hälsan. Jag tycker såklart att det är viktig att äta bra och träna så man mår bra. Men jag tränar judo som ni kanske redan visste men jag tränar upp till 5-6 gånger i veckan. Och en sak är att man måste ha någon/några lediga dagar så man kan vila upp sig och fixa skolarbete och sånt. Men såklart måste man också ha chansen till att ha kul då och då. En sak som är viktigt när man tränar är att man själv vill träna så det inte är någon som tvingar en för då kommer det inte funka. För man måste tro på sig själv.

Detta blev ett kort inlägg men jaja HEJDÅÅ


Likes

Comments