Trading, bestick och ost

Tjingeling! Jag har haft några späckade dagar och nu betar jag av en massa komma-ikapp-saker. Skönt att få såna saker gjort. När jag fick några minuter över nyss så har jag testat att köpa lite aktier som jag hoppas kunna sälja till ett högre pris senare idag och tjäna några kronor. Daytrading i miniformat :D men man måste ju börja någonstans om man ska lära sig. Vi får se hur det går.

Idag kom min vinst från Kombilotteriet. Jag vann en premie för 200 kr och valde bestick i 16 delar. De vi har känns lite slitna och tenderar att försvinna. Besticken är skinande blanka och det känns kul att ha lite nytt i lådan. Några muggar har inte dykt upp än, någon annan som har fått dem? Man fick 6 fina muggar i premie när man signade upp på lotten för ett tag sen.

Det dök också upp en voucher på 45 kr på riven ost från Västerbottenost. Vi hade en förpackning hemma som började mögla några dagar innan utgångsdatum så jag reklamerade den. Det tog bara ett par dagar innan ärendet var behandlar och kompensation kom. Bra där!

Jag har börjat titta på bokrean för att se om det finns några ekonomiböcker till bra pris. och det gör det. Någon som har läst denna av Michael Lewis? Är den läsvärd? Det är inte dumt att ha lite böcker hemma som gå-bort-present. tillsammans med en blomma och choklad. Vänner får ofta sådant av mig för jag försöker inspirera dem till att köpa aktier och spara.

  • 207 visningar

Gillar

Kommentarer

Fyndpappan
Fyndpappan,

Jag höll på med "trading" i fastator idag. Sålde på 20,18 i öppningen (gav 20,11) sen i slutet på dagen är gavet 19,76 men inte fullt lika stort innehav 😊 dock gjordes inget med förlust!

nouw.com/fyndpappan
missfreemoney
missfreemoney,
:D det är kul att testa lite. Jag tjänade ca 250 kr på mitt köp och sälj idag
nouw.com/missfreemoney

Liknande inlägg