Hur du flyger gratis

Bank Norwegian har ett bra kreditkort som ger 1 % tillbaka på det du handlar. Det får man i form av cashpoints som man sedan kan använda och köpa flygresor för på Norwegian. Det är bra för man behöver inte nå upp till någon viss poängnivå för att kunna dra av sina cashpoints, Du får även 200 cashpoints i välkomstbonus när du använder kortet första gången (det är 200 norska kronor och räknas om till svenska sedan när man handlar). Läs mer om det här.

Om man vill ha ett sparkonto i Bank Norwegian så omfattas av Bankenes Sikringsfond i Norge. Detta innebär att dina pengar skyddas av de insättningsgarantier som gäller för de norska bankerna, för närvarande NOK 2 000 000. Det är alltså bättre än de svenska bankerna. Räntan är 0,7 % just nu vilket också är skapligt med tanke på ränteläget.

Kortet är gratis och man kan sätta in pengar i förväg om man inte vill ta av krediten. Man kan ställa in sin kreditgräns mellan 10 000 - 60 000 kr. När det är dags att betala får man en e-faktura till den bank man har valt och man måste betala minst 300 kr (jag betalar givetvis allt, jag vill absolut inte ha några kreditskulder!). Kreditkort ger ju oftast bättre försäkring än vanliga betalkort vid resor.

Just nu har jag 1010 cashpoints = 1010 NOK. Det är pengar som jag alltså har fått som bonus för att jag har använt kortet. Det kan jag flyga för på Norwegian. Jag skaffade kortet i höstas. Om du vill skaffa kortet så får du gärna gå via min värvningslänk här, då får jag också 200 cashpoints för värvningen! :)

Innehåller en värvningslänk
  • 140 visningar

Gillar

Kommentarer