Buzy bee

Oh. Nu har allting dragit igång igen och det har varit fullt upp. Jag har varit ett buzy bee. Nästa vecka ser ut att bli lite lugnare. Hurra! Tid att komma ikapp och göra saker som jag har skjutit på.

Portföljen har fått sig en resa nedåt tyvärr i och med att många har varnat för att investmentbolagens aktier är för dyra just nu. Jag har bitit ihop, är glad över att portföljen är upp 30 % ändå i år och tänker i det långsiktiga perspektivet. På sikt blir det bra! Investmentbolag ÄR ju bra. Nästa vecka när lönen kommer så sätter jag in lite mera i portföljen igen. Jag fortsätter att köpa i investmentbolag.

Jag har förresten fått erbjudande om att köpa in mig i ett företag som jag tycker jättemycket om men som är väldigt litet och inte noterat på någon börs. Spännande men svårt också. Det blir trixigt att värdera bolaget och risken är hög. Men jag tror på tjejerna som har startat det och tycker om deras produkter så jag vill gärna investera men måste ta reda på mer. De vill använda pengarna för att satsa på e-handel och sprida varumärket. Företaget gör en liten vinst och grundarna är duktiga. Men branschen är hård och konkurrenterna är många. Minsta investeringen är 20 000 kr. Hur ska jag tänka?


Gillar