380 kaffekapslar, pengar tillbaka och en rabattkod

Häromdagen beställde jag ju en hel drös kaffekapslar från Matsmart. Två förpackningar fattades dock så nu får jag pengar tillbaka för dem samt en rabattkod som ger 50 kr rabatt. Den verkar vara utan minsta köpkrav så jag tänkte passa på att haffa en luckybox om jag hinner någon gång när det släpps. Jag har aldrig köpt någon men sett många andra göra riktiga klipp!

Dagens stora nyhet är att investmentbolaget Kinnevik troligen kommer att dela ut hela sitt innehav i Zalando till aktieägarna. Det är ungefär hälften av värdet på bolagets alla innehav så det är en megautdelning. Kinnevik har faktiskt varit en riktigt bra affär för mig de senaste åren men aktien har varit ganska volatil. Jag har hört både positiva och negativa kommentarer om utdelningen och jag hoppas och tror att ledningen vet vad de gör :D.

Min portfölj går lite upp och lite ner omväxlande nu den senaste tiden. Jag har inte gjort några förändringar i innehaven och nu har alla bolag rapporterat och jag är nöjd men den utdelning som ges för året. Jag kommer att nå mitt utdelningsmål! Kul.

  • 285 visningar

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Jag köpte samma kaffekapslarna och är så bra! Jag är bara ledsen att jag inte köpte mer!

nouw.com/enitalienareisverige
missfreemoney
missfreemoney,
ja, de verkar vara slut nu. Jag skulle också vilja beställa mer
nouw.com/missfreemoney
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Ja, så synd jag ångrar att jag inte beställde mer.

nouw.com/enitalienareisverige

Liknande inlägg