Nordnetbloggen hittar du en sammanställning av alla bolag som delar ut kontanter i höst. Användbart för oss som gillar utdelningar :D. Av dessa bolag så äger jag Kinnevik, Investor, Castellum, Sectra (pyttelite), Electrolux och Duni. Jag återinvesterar just nu alla utdelningar för att få portföljen att växa fortare men i framtiden har jag inget emot att kunna leva på den. Det är inte omöjligt om man är ihärdig. Jag läste förresten att Kinnevik ska dela ut Millicom till sina aktieägare (man får då aktier i bolaget) och att man ska sluta med ordinarie kontantutdelningar (dock så behålls den som är planerad i höst) utan att man kommer att dela ut då och då när man till exempel har gjort en större försäljning av något av sina innehav. Intressant att se hur det kommer att bli. Jag behåller bolaget i portföljen.

  • 151 visningar

Gillar

Kommentarer

Nu kan du få gratisbiljetter till inspelningen av

- Hellenius Hörna

- Mumbo Jumbo

- Drömpyramiden - här har man också chans att vinna fina priser som publik!

Här läser du mer och bokar biljetter.

  • 161 visningar

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Nu har jag beställt boken "Rich Dad Poor Dad" efter att ha hört massor om den. Framsidan gör mig inte superintresserad men boken är en klassiker. En kille som jag har pratade med har sagt att boken har förändrat hans liv. Efter att ha läst den så har han helt tänkt om och börjat spara och investera. Det är bara att applådera och såklart blir jag väldigt nyfiken på bokens innehåll. Jag tog pocketversionen på engelska men den finns som inbunden på svenska också men blir då dyrare såklart.

"Rich Dad Poor Dad is Robert's story of growing up with two dads his real father and the father of his best friend, his rich dad and the ways in which both men shaped his thoughts about money and investing. The book explodes the myth that you need to earn a high income to be rich and explains the difference between working for money and having your money work for you."

  • 139 visningar

Gillar

Kommentarer