Blogg om min hverdag med trening!

Hei!

Så hyggelig at du ville titte innom her 😊

Lite å lese nå, men jeg ønsker at dette skal bli en blogg der du kan lese om min hverdag med trening, hva som motiverer meg, kanskje litt hverdag å mine interesser. Men hovedsaklig vil det handle om trening, å alt det innebærer.

Men først, litt om meg:

Heter Mette, er 31 år (32 til sommeren), stortsett ei blid jente bosatt i nord som nå elsker trening.
Da jeg var liten (typ barneskolealder) gikk jeg på ski om vinteren, sto litt på skøyter, spilte fotball å var på lag som dro på turneringer å diverse.

Dette dabbet av da jeg entret ungdomsskolen. Noe jeg tror er ganske typisk...

Men har likevel likt fotball hele livet selv om jeg for lengst har sluttet å spille.
I mange år blitt gradvis dårligere trent, dårlig kondis å orket sjelden å gå turer da jeg ble hengende etter de jeg var på tur med å kom med unnskyldninger som at det var kaldt, «har nettopp dusjet å skiftet klær», «er for mørkt», «for glatt» og lista kunne bare fortsatt.

Men en dag i 2019 fikk jeg virkelig sparket i gang motivasjonen, lærte gradvis mer om trening, fant en treningsform jeg likte. Å da corona kom i 2020 å man måtte holde seg hjemme så var det ikke mye å finne på. Så jeg tenkte at da kan jeg like gjerne begynne å gå turer å hele sommeren 2020 gikk jeg på flere turer her i kommunen jeg bor i. Til og med på en fjelltopp jeg ikke har bestiget siden barneskolealder. Regnet ut til at det var nærmere 20 år siden! 🤯
Så på en av de varmeste dagene, pakket med litt niste å vann (som viste seg å blir way to little) trasket jeg å faren min i vei oppover. Å det bar virkelig OPPover... Det var tungt, bratt, jævlig varmt, egentlig for varmt til å gå tur i å var midt på dagen.

Men på toppen kom vi. Fjellet heter Sula å er ett av tre fjell som ligger på rad på Rolla i Ibestad Kommune.

Det var en helt vanvittig følelse av å ha bestiget et fjell for andre gang i mitt liv. En rute jeg aldri hadde trudd jeg skulle klare å gå igjen. Er fremdeles stolt av meg selv for å ha klart det. Å etter den turen ble det flere mindre turer til diverse vann her i kommunen.
I januar 2020 begynte jeg for alvor å trene et par til hver dag i mnd å har holdt det siden til den dag i dag.

Går i styrke å kondisjon, både med vekter å uten. Å merker stor forskjell på fysikken. Å spesielt på kondisen når det kommer til å gå turer i skog å mark da jeg «alltid» var den som havnet langt bak andre. Likte aldri å gå oppoverbakker på skoleturer, til å være den som er fremst! (Ok skal ikke overdrive helt men ikke langt fra).
Det var litt av min «treningshistorie», men dette er bare begynnelsen.

Håper med dette du vil følge meg på reisen om å slå rekorder, bli sterkere fysisk å psykisk.

Ses!

Liker

Kommentarer