Header

 

kap 4

Therese vaknade upp tidigt denna lördag morgon idag var det ju hennes stora dag hon tog sin macbook och satte igång spotify sen tog hon med datorn in i badrummet och ställde den på en stående korg, therese sökte fram westlife och hittade sin favvo låt med dom och började lyssna sen hoppa hon in i duschen.

Daniel satt i bilen påväg till lokalen som han skulle möta en vän på, han satt och tänkte lite också på dagen och på dagens slut skulle han ha en ring på sig och han skulle ha fått sin tjej. Daniel stannade bilen och gick ur sen låste han bilen och började gå sakta mot lokalen, han möttes i lokalen av en lång och vältränad kille

Tjena Daniel hur är de?
Tja det är bra själv?
Härligt nja det kan inte bli sämre iaf
Ok
Hur gör vi med amir nu då?
Vetefan han ligger på som fan men inget av grejerna har kommit än
Nej vi får ta och snacka med han nu, kan du ringa han?
Visst

Daniel knappade in amirs nummer och väntade på svar ifrån han

Ah det är amir
Tja amir det är Daniel
Fått grejerna elr?
Nej det är just det vi behöver snacka om kan vi komma om 10 min?
Ok det är lugnt möt mig på kontoret
Ok bra hörs då

Daniel la på och kollade på sin polare som såg ut att ha en ide

Eyy danne fick en ide jag tycker vi ska röja amir ur vägen
Menar du att vi ska skjuta han?
Ja
Ok men hur?
Med din jävla pistol fattar du väl?
Men tänk om jag åker dit på det
Nej det gör du inte jag har en plan…

Niklas förklarade för danne vad planen var.

När vi har åkt igenom grindarna och har stannat bilen så öppnar du handfacket och tar upp pistolen och laddar den med 6-7 skot sen sätter du den innanför jeansen och när vi har gått in och snackat med han en liten stund så tar du upp pistolen och skjuter fattar du danne?

Ja
Bra

Nu drar vi så att vi inte blir sena, i bilen ringde dannes lur och han tog upp iphonen o såg att det var therese han tänkte några sik ska jag svara? Men han tryckte på ”avvisa” men när dom väl var framme vid amirs hus så tog danne upp pistolen och laddade den som Niklas hade sakt, båda gick ur bilen och gick mot dörren dom mötte upp amir i dörren och sen gick dom till kontoret och började prata om grejerna, niklas gav danne en blick om att ta fram pistolen han gjorde som niklas sa och drog pistolen rakt upp imot amir och sköt han det kom blod it igenom amirs mun och näsa.  Dom gick ut från hans kontor och satte sig i bilen och danne kollade på klockan

Fan helvete bröllopet

Danne bad niklas att skynda sig han

Fan har inte rätt kläder
Skit i det du ska gifta dig nu mannen
Jo jag vet men hon lär fan bli sur

Niklas körde upp vid kyrkan och släppte av danne, danne sprang in igenom dörren och han hade helt glömt bort att han hade pistolen kvar i fickan han såg att alla satt där och väntade och han började gå sakta mot altaret där Therese stod i sin vita klänning.

Hon såg att danne kom och hon undrade varför han var så sen när han hade kommit fram till altaret viskade hon till honom

var har du varit och vrf svara du inte?
Tar det sen

Therese såg att nåt låg i dannes ficka men hon såg inte vad. Nu hade iaf prästen börjat tala

Tager du Daniel Kim Johan hedberg?
Ja
Tager du Therese Amanda Elise nilsson?
Ja
Nu kan du kyssa bruden.

*kyss*

Dom börjar gå sakta ut från kyrkan, Therese är fortfarande nyfiken vad danne har i sin ficka så hon kollar ner och ser nu att det är en pistol hon blev livrädd men hon visade inte det.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

godnatt alla läsare hörs imon puss

Likes

Comments

Mitt perfekta liv (trodde jag)

 

Kap 3

Mobil alarmet ringde och Daniel vaknade och stängde av det, han låg vaken en stund tänkte på vad som hade hänt för 1 vecka sen.

Daniel åkte till jobbet som vanligt och när han hade kommit till kontoret och precis startat upp datorn och satt sig för att jobba kommer hans chef in och vill prata med honom chefen bad han följa med in till hans rum och när han hade satt sig på stolen så frågade han Daniel lite frågor

Jag tycker att vi behöver prata lite om din anställning här på företaget
Jaha är det nåt som har hänt?
Nja jag har fått höra att du säljer knark vid sidan av jobbet, stämmer det?
Nej, jag håller inte på med sån skit

Chefen tog fram en liten påse från sin ficka och frågade Daniel

Är detta din?
Nej sa ju att jag inte håller på med sån skit
Jaså denna låg i ditt rum under dina papper i en låda

Daniel kollade på den lilla påsen med det vita pulvret i och sen på sin chef, han insåg att sanningen måste fram han ville ju inte ljuga mer nu för påsen var ju hans. Daniel erkände att påsen var hans och att han sålde vid sidan av jobbet han bad chefen att inte säga nåt till Therese om han skulle möta henne, chefen lovade att hålla tyst om med men Daniel fick också sparken från jobbet han ville inte att Therese skulle få veta något nu om detta men han skulle berätta det men inte nu han kunde bara inte det.

Daniel gick upp ur sängen och gick emot badrummet för att ta en dusch och göra iordning sig inför dagen medans han stod i duschen vaknade Therese av att det plingade på dörren och hon gick upp och gick till dörren och öppnade den i nästa sekund stod hon upptryckt av en okänd man, mannen hade en pistol i vänstra handen riktad emot hennes huvud.

Var är Daniel?
Han är i badrummet

 Therese var så himla rädd hon visste inte vad som skulle hända och var mannen gjorde där? kände han Daniel? Mannen släpade med henne upp för trappan han hade fortfarande pistolen emot henne, den okände mannen bad Therese att öppna badrums dörren och det gjorde hon men Daniel var inte där utan han kom från garderoben. Den okände mannen gick mot Daniel med pistolen sen tog han tag i Daniel och drog ner han till undervåning och sen ut till mannens bil sen körde han iväg.

Therese sjönk ner för väggen hennes tårar bara rann hon visste ju inte om hon skulle få se sin blivande man igen hon tänkte vad skulle hända med honom nu? Kommer han att dö? Therese visste att det inte var smart att blanda in polisen i detta för då kanske dom skulle göra han illa och dom kanske skulle ta henne med så hon lät det vara men hon ville ju hjälpa honom också. Hon ringde till skolan och sjukanmälde sig sen gick hon och la sig och väntade på att Daniel skulle komma tillbaka.

I bilen satt två andra män på varsin sida om Daniel han frågade vad dom ville honom

Vad vill ni mig?

Ingen av dom tre männen svarade honom, dom körde in på en ödslig industri område sen stannade dom bilen och tog ut Daniel, männen tog in han i ett av hallarna sen stängde dom dörrarna det var helt tomt i hallen förutom att det stod ett bord och två stolar imot varandra, dom tvingade ner Daniel på den ena stolen i nästa ögon blick kom en annan man in igenom dörren mannen gick och satte sig mitt i mot Daniel och började prata med han

Var är pengarna?
Vilka jävla pengar?
Pengarna du är skyldig oss, det börjar bli ont om tid det vet du va?
Ska fixa dom så snart jag kan
Bra, vilken fin tjej du har du vill väl att inget ska hända henne va?
Nej och om ni knäcker ett hårstrå på henne så..
Dödar du mig?
Ja
*skratt* gör du som vi säger så gör vi inget med henne förstått?
Ja

En av männen tog Daniel och drog ut han i bilen och körde tillbaka han hem.

När han kom in igenom dörren såg han Therese mot väggen som grät floder hon kollade på honom och undrade vad dom ville

Vad ville dom?
Det kan jag inte berätta
Ok?

Daniel gick fram till Therese och satte sig bredvid henne och kramade henne. Daniel ville få henne att glömma detta en stund och påminde henne om att dom skulle gifta sig imon hon log lite mot han och sa det kommer bli den bästa dagen i mitt liv och han sa det samma till henne.

 

 

 


Likes

Comments