"Dags att rulla ut pincurlesen, måla vingarna av eyeliner och lägga på det röda läppstiftet på läpparna."

I lördagsmorse inföll sig den dagen jag har väntat på sedan månader tillbaka. Det var äntligen dags för rock at sea. Jag skulle äntligen få träffa vänner från hela Sverige, få se en mängd olika band och dricka goa drinkar i gott sällskap. Det började bli stressigt, packa, fixa sig, väcka sambon och se till att allt följer med.

-Ut med allt i bilen och så åker vi, äntligen var vi påväg.

Väl framme i Stockholm började Johnny Cash skråla ur högtalarna och nu återstod endast att hämta dom andra som skulle med. Alla samlade och nu åker vi på båten, en sån härlig känsla! Upp på bildäck, parkera Belvederen och bege oss mot hytterna. Nu var det dags att styla hår, måla vingarna av eyeliner och lägga på det röda läppstiftet på läpparna. Plockade fram den fina prickiga klänningen från Collectif och letade rätt på två matchande hårblommor och ett pärlhalsband. Snart var jag redo att bege mig ut och träffa folk. Ut från hytten och ner mot taxfreen, där fastnade vi. Utanför taxfreen spenderades några timmar, vi pratade med vänner och bekanta som vi inte sett på länge. Det fanns mycket att ta igen. Så fortsatte också denna resan, men inte utanför taxfreen hela tiden. När klockan blev 00.00 var det dags att bege sig mot stora scenen. Nu skulle The Bullets spela. Därefter fortsatte Small Town Pimps att leverera med en grym spelning. Kvällen avslutades med The Errols, och det är självklart att man måste se även dom. Det finns inget band där det är lika hårt drag på golvet som när dom spelar. Vem kan inte Eddy Meduza liksom?

Vaknade upp och vände mig om i sängen, utsikt rätt över vattnet. Det var så stilla allting, trots att jag var ombord på en partybåt, full med raggare. Det blev nu dags att hitta dagens outfit - pennkjol från HM och en leopardtop, det fick duga. Tog vara på lockarna från lördagen, men idag fick det bli en poodle med en victoryroll i luggen. Enkelt och smidigt. På med nytt smink för att sedan bege oss mot brunchbuffén, gott!

13.30 - Nu måste vi mot stora scenen, Wild Roosters ska gå på. WOW säger jag bara, vilket fantastiskt avslut det blev på den här resan. Dom var lika bra som alltid! Men nu var det dags att ta oss ner till bilen och åka hemåt..


Jag vet inte hur jag ska sammanfatta denna resan, men det var absolut den bästa på länge. Jag vill tacka alla som var med och jag hoppas att det inte dröjer allt för länge innan vi ses igen.


Likes

Comments